International Music Expo Kina

Kinesisk bransjefestival med nettverksmuligheter.

Skrevet av Tina Brodal 19.07.2021

IMX China

Er du nysgjerrig på Kina og ønsker å lære mer om den kinesiske musikkindustrien?

IMX er en digital kinesisk musikk-konferanse som finner sted hele september måned 2021. Konferansen tilbyr blant annet nettverksmuligheter med kinesiske aktører.

Søker eksportklare norske selskaper
Fjorårets konferanse ble en suksess, og en rekke internasjonale aktører og indie-selskaper deltok, i tillegg til anerkjente deltagere fra blant annet Tencent, Netease og ByteDance. Målet til konferansen er å koble den kinesiske bransjen sammen med resten av verden, og konferansen søker derfor eksportklare norske selskaper til å delta. I år vil konferansen tilby en egen database hvor det vil være nettverksmuligheter.

Som en del av IMX-konferanseprogrammet vil Music Ally China være vert for sitt første bransje-arrangement - Music Ally China Digital Summit. Arrangementet skjer fra 11. til 31. oktober og vil ta for seg en rekke dagsaktuelle og fremtidsrettede temaer for den kinesiske musikkbransjen. Blant bekreftede speakers finner man Chaz Jenkins (CMO i Chartmetrics), Dao Dao Wu (tidligere markedsdirektør i Netease Cloud Music og Tencent Music), Keith Tan (Director, Market Development Asia Pacific på CD Baby).

Meld interesse!
Er du interessert i å delta på IMX? Send en mail til Helene@musicnorway.no og fortell kort om deg selv og om hvorfor ønsker å delta. Frist for å søke er 1. september.

Mer info om IMX finner du her.

Gikk du glipp av vårt lynkurs i WeChat? Sjekk ut videoen her: