International Music Expo Kina

Kinesisk bransjefestival med nettverksmuligheter.

Skrevet av Kristiane Lunde 07.09.2021

IMX China

Er du nysgjerrig på Kina og ønsker å lære mer om den kinesiske musikkindustrien?

IMX er en digital kinesisk musikk-konferanse som finner sted oktober 2021. Konferansen tilbyr blant annet nettverksmuligheter med kinesiske aktører. Som del av konferansen arrangeres Music Ally sin China Digital Summit 7-9. september.

Søker eksportklare norske selskaper
Fjorårets konferanse ble en suksess, og en rekke internasjonale aktører og indie-selskaper deltok, i tillegg til anerkjente deltagere fra blant annet Tencent, Netease og ByteDance. Målet til konferansen er å koble den kinesiske bransjen sammen med resten av verden, og konferansen søker derfor eksportklare norske selskaper til å delta. I år vil konferansen tilby en egen database hvor det vil være nettverksmuligheter.

Music Ally China Digital Summit
Som en del av IMX-konferanseprogrammet vil Music Ally China være vert for sitt første bransje-arrangement - Music Ally China Digital Summit. Denne konferansen gir deg strategisk og praktisk innsikt i den kinesiske musikkbransjen. Konferansen er på engelsk og kinesisk med undertitler, med høyt profilerte kinesiske og internasjonale bransjeledere. Agendaen inkluderer økter fra Pieter van Rijn, administrerende direktør i FUGA, Phil Barry, administrerende direktør i Blokur, Dao Dao Wu, tidligere markedsføringssjef for Netease Cloud Music og Tencent Music, og et hovedintervju av MQA-grunnlegger Bob Stuart gjennomført av Vickie Nauman, grunnlegger og administrerende direktør i CrossBorderWorks.

Les mer om dette her.


Meld interesse!
Er du interessert i å delta på IMX? Arrangementet er gratis, send en mail til Helene@musicnorway.no om du lurer på noe.

Mer info om IMX finner du her.

Gikk du glipp av vårt lynkurs i WeChat? Sjekk ut videoen her: