Norge på listene i utlandet, uke 21

Skrevet av Carl Kristian Johansen 23.05.2024

Lister
Norge på listene i utlandet

Billboard

Illusion med Dua Lipa , co-skrevet av Caroline Ailin, er på #70 i sin 5. uke.

Radical Optimism med Dua Lipa er på #21 i sin 2 uke etter #2 i ain første uke.. Caroline Ailin har co-skrevet alle låtene og er co-produsent på fem låter.

«Starboy» av The Weeknd er #64 i sin 341. uke på albumlisten. Cashmere Cat har co-skrevet og co-produsert låtene True Colors, Attention, All I Know og Die For You.

«Anti» med Rihanna er på #108 i sin 420. uke. Fred Ball har co-skrevet og co-produsert låten Love On The Brain.

«Future Nostalgia» med Dua Lipa er på #137 etter 213 uker på albumlisten med peak på #3. Caroline Ailin har vært låtskriver på låtene Don´t Start Now og Pretty Please.

Tyskland Official Charts

Whatever med Kygo og Ava Max er på #31 i sin 17. uke.

Houdini med Dua Lipa, co-skrevet av Caroline Ailin, er på #60 på singelisten i sin 27. uke.

Training Season med Dua Lipa, co-skrevet av Caroline Ailin, er på #79 i sin 13. uke.

Radical Optimism med Dua Lipa er på #7 på albumlisten etter #3 i sin 1. uke. Caroline Ailin har co-skrevet alle låtene og er co-produsent på fem låter.

«Starboy» av The Weeknd er #70 i sin 112. uke. Cashmere Cat har co-skrevet og co-produsert låtene True Colors, Attention, All I Know og Die For You.

UK Official Charts

Illusion med Dua Lipa, co-skrevet av Caroline Ailin, er på #24 i sin 5. uke.

These Walls med Dua Lipa, co-skrevet av Caroline Ailin, er på #76.

Training Season med Dua Lipa, co-skrevet av Caroline Ailin, er på #94 i sin 13. uke etter #4 i sin første uke på singles chart.

For Life, med Kygo, Zak Abel og Nile Rodgers, er på #87 i sin 3. uke.

Whatever med Kygo og Ava Max er på #90 i sin 17. uke.

Radical Optimism med Dua Lipa er på #3 på albumlisten etter #1 i sin 1. uke. Caroline Ailin har co-skrevet alle låtene og er co-produsent på fem låter.

Albumet «Dua Lipa» er på #64 i sin 356. uke med peak på #3 på albumlisten. Caroline Ailin er co-låtskriver på låten New Rules, og Axident/Andreas Schuller, har co-skrevet og produsert Genesis.

«Future Nostalgia» med Dua Lipa er på #94 og har 205 uker på albumlisten med peak på #3. Caroline Ailin har vært låtskriver på låtene Don´t Start Now og Pretty Please.

«Starboy» av The Weeknd er #80 i sin 170. uke på albumlisten. Cashmere Cat har co-skrevet og co-produsert låtene True Colors, Attention, All I Know og Die For You.

Shazam

Global:

Training Season med Dua Lipa, co-skrevet av Caroline Ailin, er #34.

Illusion med Dua Lipa, co-skrevet av Caroline Ailin, er på #128.

Whatever med Kygo og Ava Max er #120.

Oppdatert 23. mai kl. 16:00

Hvis vi har gått glipp av noen listeplasseringer i utlandet med norske artister, låtskrivere eller produsenter gi oss gjerne beskjed på post(at)musicnorway.no