Norge på listene i utlandet, uke 22

Skrevet av Carl Kristian Johansen 30.05.2024

Lister
Norge på listene i utlandet

Billboard

Miles On It med Marshmello & Kane Brown, co-skrevet Thomas Eriksen aka Earwulf, er #29 i sin 2. uke, med topplassering på #24.

Illusion med Dua Lipa , co-skrevet av Caroline Ailin, er på #78 i sin 6. uke.

Radical Optimism med Dua Lipa er på #40 i sin 3. uke etter #2 i sin første uke.. Caroline Ailin har co-skrevet alle låtene og er co-produsent på fem låter.

«Starboy» av The Weeknd er #65 i sin 342. uke på albumlisten. Cashmere Cat har co-skrevet og co-produsert låtene True Colors, Attention, All I Know og Die For You.

«Anti» med Rihanna er på #107 i sin 421. uke. Fred Ball har co-skrevet og co-produsert låten Love On The Brain.

«Future Nostalgia» med Dua Lipa er på #136 etter 214 uker på albumlisten med peak på #3. Caroline Ailin har vært låtskriver på låtene Don´t Start Now og Pretty Please.

Tyskland Official Charts

Whatever med Kygo og Ava Max er på #31 i sin 18. uke.

Houdini med Dua Lipa, co-skrevet av Caroline Ailin, er på #62 på singelisten i sin 28. uke.

Training Season med Dua Lipa, co-skrevet av Caroline Ailin, er på #99 i sin 134 uke.

Radical Optimism med Dua Lipa er på #14 på albumlisten i sin 3. uke etter #3 i sin 1. uke. Caroline Ailin har co-skrevet alle låtene og er co-produsent på fem låter.

«Starboy» av The Weeknd er #74 i sin 113. uke. Cashmere Cat har co-skrevet og co-produsert låtene True Colors, Attention, All I Know og Die For You.

UK Official Charts

Illusion med Dua Lipa, co-skrevet av Caroline Ailin, er på #28 i sin 6. uke.

Miles On It med Marshmello & Kane Brown, co-skrevet Thomas Eriksen aka Earwulf, er #57 i sin 2. uke.

Whatever med Kygo og Ava Max er på #83 i sin 18. uke.

These Walls med Dua Lipa, co-skrevet av Caroline Ailin, er på #89.

Training Season med Dua Lipa, co-skrevet av Caroline Ailin, er ute etter 13 uker med #4 i sin første uke på singles chart.

For Life, med Kygo, Zak Abel og Nile Rodgers er ute etter 3 uker.

Radical Optimism med Dua Lipa er på #6 i sin 3. uke på albumlisten etter #1 i sin 1. uke. Caroline Ailin har co-skrevet alle låtene og er co-produsent på fem låter.

Albumet «Dua Lipa» er på #73 i sin 357. uke med peak på #3 på albumlisten. Caroline Ailin er co-låtskriver på låten New Rules, og Axident/Andreas Schuller, har co-skrevet og produsert Genesis.

«Future Nostalgia» med Dua Lipa er ute 205 uker på albumlisten med peak på #3. Caroline Ailin har vært låtskriver på låtene Don´t Start Now og Pretty Please.

«Starboy» av The Weeknd er #83 i sin 171. uke på albumlisten. Cashmere Cat har co-skrevet og co-produsert låtene True Colors, Attention, All I Know og Die For You.

Shazam

Global:

Training Season med Dua Lipa, co-skrevet av Caroline Ailin, er #34.

Illusion med Dua Lipa, co-skrevet av Caroline Ailin, er på #108.

Whatever med Kygo og Ava Max er #154.

Oppdatert 30. mai kl. 16:00

Hvis vi har gått glipp av noen listeplasseringer i utlandet med norske artister, låtskrivere eller produsenter gi oss gjerne beskjed på post(at)musicnorway.no