Søk om veiledning med Christel Kayibi 17. november i Oslo

Starter
Fra  —  Til

Oslo, Norge

Christel Kayibi

Book personlig markedsveiledning med Christel Kayibi når hun besøker Oslo, fredag 17. november.

Lurer du på når og hvor det er riktig for deg å ta skrittet videre hvis du vil inn i ett av markedene i Afrika? Eller hva som er de viktigste plattformene å være til stede på, digitalt eller for å bygge nettverk?

Søk markedsveildning med Christel Kayibi via skjema nederst på denne siden, innen mandag 13. november kl 15.00.

Music Norway har funnet frem til et knippe musikkbransjefolk fra vårt nettverk som er eksperter innenfor sitt definerte marked, og som er tilgjengelige for rådgivning. Slik har du mulighet til å få de beste lokale rådene i noen av de mest fremtredende musikkmarkedene.

Christel Kayibi jobber som Direktør for Repertoarstrategi for Afrika i Sony Music's team for kontinental-Europa og Afrika, med kontor i London.

I Sony samarbeider hun med team i ulike deler av Afrika og hennes oppgaver inkluderer å utvikle Sonys liste over artister, finne muligheter knyttet til musikkrepertoarer, plateselskaper og investeringer. Hun spiller også en viktig rolle i å hjelpe Sony med å vokse i nye markeder på det afrikanske kontinentet. I tillegg samarbeider hun tett med de regionale og lokale teamene i Afrika for å inngå avtaler med artister i samarbeid med Sony Music-labeler over hele verden.

Tidligere har Christel jobbet med juridisk rådgivning og forretningsrådgivning og hadde også en rolle innen artistutvikling og repertoar (A&R) hos Columbia Records. Hun startet sin karriere som jurist i 2012 og ble kåret som 'Årets Beste Advokat' ved Young Music Boss Awards i 2022, som ble holdt i London.

Søk markedsveiledning med Christel Kayibi via skjema nederst på denne siden, innen mandag 13. november kl 15.00.

Du vil få tildelt tid, 30 minutter mellom kl 10 - 13. Møtene vil finne sted på kontoret til Music Norway, Observatoriegata 1b.