Isabel Soffer

Spisskompetanse på USAs scenekunst-sektor, visum, programmering og hvordan komme seg inn på det amerikanske markedet. Grunnlegger av Live Sounds.

Markedsveileder USA 2023

livesounds.org/
Isabel Soffer 600x400

Isabel har vært i forkant av programmeringen av kunst i hele tre tiår. Hun er blant annet medstifter og meddirektør for globalFEST, en årlig kulturfeiring i New York siden 2003.

Isabel er også grunnlegger av Live Sounds, som produserer og kuraterer konserter, offentlige programmer, festivaler og multimedia-prosjekter. Hun har også vært programmeringsdirektør hos World Music Institute i 20 år.

Live Sounds samarbeider med kulturinstitusjoner, inkludert Hollywood Bowl, Walt Disney Concert Hall, The Schimmel Center for the Arts, The CUNY Graduate Center, Montclair State Univ og Arts Brookfield på Brookfield på Brookfield Place og mye mer.

Isabel reiser mye til ulike musikkmarkeder, utstillinger og festivaler i verden, har vært jurymedlem for dusinvis av internasjonale arrangementer og deltar i kulturforum, paneldiskusjoner og workshops internasjonalt.

USA

Application form "Markedsveiledning 2023"

Industry sector
Hvordan fikk du vite om denne markedsveilederen/ordningen?

Thank you, someone from Music Norway will get in touch with you shortly.