Isabel Soffer

Founder Live Sounds. Spisskompetansen på USAs scenekunstsektor, visum, programmering, hvordan entre det amerikanske markedet, muligheter for kunstnere, nettverking for kunstnere og profesjonelle i feltet, oppretting av konferanser, paneler og workshops, markedsføring og merkevarebygging

Markedsveileder USA 2022

livesounds.org/
Isabel Soffer 600x400

Isabel har vært i forkant av programmeringen av kunst i hele tre tiår. Hun er blant annet medstifter og meddirektør for globalFEST, en årlig kulturfeiring i New York siden 2003. globalFEST er en katalysator for kulturutveksling og har skapt muligheter for hundrevis av artister som spenner mellom alt fra funk, rock, punk og hip-hop til tradisjonelle musikkformer.

Isabel er også grunnlegger av Live Sounds, som produserer og kuraterer konserter, offentlige programmer, festivaler og multimedia-prosjekter. Hun har også vært programmeringsdirektør hos World Music Institute i 20 år. Isabel samarbeider med kulturinstitusjoner og bidrar på både lokale og internasjonale konferansepaneler.

Live Sounds’ konserter, festivaler og offentlige programmer og prosjekter fremmer kulturell forståelse for innovative globale kunstformer. Arbeidet er basert på troen om at kunsten har makt til å være en katalysator til forandring, og at et sunt samfunn inkluderer fri flyt av kulturutveksling, ideer og informasjon. Live Sounds samarbeider med kulturinstitusjoner, inkludert Hollywood Bowl, Walt Disney Concert Hall, The Schimmel Center for the Arts, The CUNY Graduate Center, Montclair State Univ og Arts Brookfield på Brookfield på Brookfield Place og mye mer.

Isabel har produsert 4 Grammy-nominerte plater og banebrytende turnéer inkludert The Gypsy Caravan Tour, Masters of Persian Music, Nusrat Fateh Ali Khan, Ghazal Ensemble og The Masked Theyyams i Kerala, India. Hun var også med å grunnlegge The Rebel Spirit for å fremme legender fra den latinamerikanske nueva canción-bevegelsen, og opprettet filmfestivalen Reel Rhythms. Senest grunnla hun NY Fado Festival i 2017.

Isabel reiser mye til ulike musikkmarkeder, utstillinger og festivaler i verden, har vært jurymedlem for dusinvis av internasjonale arrangementer og deltar i kulturforum, paneldiskusjoner og workshops internasjonalt.

Music Norway har gjort veiledningsavtaler med et knippe musikkbransjefolk som er eksperter innenfor sitt definerte marked, disse kan du nå få øke om å få veiledningstime med. Bruk søknadsskjemaet under og sjekk ut prosjektet for hvilke andre veiledere vi har tilgjengelig og hvordan det fungerer.

USA

Application form "Markedsveiledning 2022"

Industry sector
Hvordan fikk du vite om denne markedsveilederen/ordningen?

Thank you, someone from Music Norway will get in touch with you shortly.