Tom Sherlock

Er du interessert i det irske musikkmarkedet og tradisjonsmusikk? Søk veiledning hos Tom!

Markedsveileder Irland 2024

Thumbnail Tom portrait 2021 copy

Tom Sherlock fra Dublin har jobbet i musikkbransjen siden 1982. Han jobbet blant annet som A&R-sjef hos Claddagh Records og bidro til å utvide labelet til å bli Irlands største distributør av folkemusikk.

Siden 1997 har Tom jobbet med musikkledelse og event-rådgivning. Han har representert mange av de ledende irske tradisjonelle musikk-actsene, blant annet Altan, Liam O'Flynn, The Poet and the Piper (Seamus Heaney & Liam O'Flynn), The Chieftains, Lankum, Karan Casey, Seamus Begley, Usher's Island, Lunasa , Paddy Glackin og Roisin Elsafty. De siste årene har han tatt på seg management av det danske bandet Dreamers’ Circus og har bidratt til deres vekst til å bli et ledende navn i den nordiske musikkscenen. Tom har jobbet hardt med å utvikle det nordiske «folkemusikk-brandet» internasjonalt.

Tom har bred erfaring med å organisere turnéer i USA, Canada, Storbritannia, Irland, Japan, Kina, Australia og har jobbet i de fleste europeiske land. Han jobber som programmeringskonsulent og rådgiver for en rekke festivaler.

Søk markedsveiledning HER.