Hokuo Online Song Camp 2021

Starter  — Slutter

Tokyo / Online, Japan

NOMEX

Sammen med Sony Music Publishing Japan arrangerer NOMEX (de nordiske eksportkontorene) digital låtskrivercamp der nordiske låtskrivere og produsenter får sjansen til å lage musikk i samarbeid med japanske låtskrivere og produsenter.

Profesjonelle låtskrivere og produsenter som ønsker å satse aktivt mot det japanske markedet kan søke om deltakelse på Hokuo Music Songwriting Camp. Japan er det nest største musikkmarkedet i verden, og høyst relevant for nordiske låtskrivere.

Det er fortsatt hovedsaklig nasjonalt repertoire som selger i Japan, og flere nordiske låtskrivere har allerede hatt stor suksess med å skrive for lokale J-pop band. Dette er en stor mulighet for norske låtskrivere og produsenter.

Hokuo Music Songwriting Camp fokuserer på låtskriving for det japanske markedet. Campen vil organiseres online, i samarbeid med Sony Music Publishing Japan. Campen vil involvere japanske låtskrivere og artister fra mange ulike selskap. De nordiske låtskriverne vil samarbeide med totalt rundt 20 ulike japanske låtskrivere og artister.

Sessions vil bli delt opp i enten 15. – 16. eller 18. – 19. februar. Den 17. februar vil det være et nettverkingsevent for låtskriverne og deres representanter. Sony Music Publishing Japan vil matche de nordiske låtskriverne/produsentene med de japanske teamene og bestemme hvilken periode hvert team skal jobbe.

Program

 • Profesjonelle låtskrivere og produsenter som ønsker å satse aktivt mot det japanske markedet kan søke om deltakelse. Vi anbefaler at du har noe erfaring med det japanske markedet fra tidligere, og at du allerede har deltatt på online sessions. Hvert nordisk land kan stille med en produsent og en topliner. Utvelgelsen av deltakere gjøres av Music Norway.

  Verktøy for gjennomføring av kommunikasjon og fildeling mellom teamene vil bli stilt til disposisjon. Deltakerne må selv stille med nødvendig utstyr og programvare for gjennomføring.

  Forutsetninger for deltakelse:

  • Noe erfaring med det japanske markedet (og online låtskriversessions)
  • Tilgang på studio eller kontor med stabil og rask internett-tilgang
  • Toplinere må kunne synge og ta opp sin egen demo
  • Produsenten jobber med tracks i session og produserer ferdig demoen.
  • Topliner jobber med melodi og tekst.