Markeds­veiledning 2022

Starter  — Slutter

Online

Har du planer om å trappe opp din internasjonale virksomhet eller opplever du etterspørsel i et marked som du ønsker å følge opp? Music Norway har samlet veiledere til de viktigste markedene.

Markedsveiledere22

Music Norway har funnet frem til et knippe musikkbransjefolk fra vårt nettverk som er eksperter innenfor sitt definerte marked, og som er tilgjengelige for dere. Her har du mulighet til å få de beste lokale rådene i noen av de mest fremtredende musikkmarkedene.

De deler gjerne sin kunnskap med deg. Du kan når som helst søke om å få en gratis veiledningstime med rådgiverne, timene blir delt ut fortløpende basert på rådgivernes tilgjengelighet.

Vi anbefaler også at du tar en titt på våre veikart som gir en kort oversikt over flere ulike markeder. Med oss har vi rundt 17 markedsveiledere fra våre viktigste eksportmarkeder som UK, USA og Tyskland, men også markeder som Frankrike, Sverige, Australia, Afrika og Kina finner du på listen.

Hvem kan søke?

  • Rådgiver for våre markedsveiledere

    Ønsker du veiledning innenfor et tema vi ikke har med her? Eller har du spørsmål rundt ordningen? Ta kontakt med vår rådgiver. Hun kan hjelpe deg med å finne rett veileder for ditt prosjekt eller ta imot et tips så vi kan se på en eventuell utvidelse av ordningen. Music Norway vil kontinuerlig oppdatere og legge til internasjonale veiledere.