Reeperbahn 2022

Starter  — Slutter

Hamburg, Tyskland

Reeperbahn Festival

Reeperbahn Festival har siden den første utgaven i 2006 vokst fram til å bli en av de ledende showcasefestivalene og møteplassene for musikkbransjen i Europa, hvor norske artister og bransjeaktører har hatt sterk tilstedeværelse gjennom flere år.

Et bredt utvalg av arrangementer venter på fans, journalister og bransjefolk på en rekke arenaer, som lover både spenning og inspirasjon. Siden debuten i 2006 har Reeperbahn Festival blitt et av de viktigste møtestedene for musikkverdenen og demonstrerer hvordan et sprudlende musikkprogram kan kombineres med musikkbransjens interesser og sosiale initiativer.

I tillegg til den enorme mengden konserter med internasjonale artister, inkluderer programmet også formater for visuell kunst og virtuell virkelighet samt et tematisk mangfoldig utvalg av filmer og litteratur. Diskursdelen gir også en plattform for sosiale og kulturelle debatter, samt informasjon om å komme inn i musikkbransjen. Festivallandsbyen på Heiligengeistfeld danner det sentrale knutepunktet for slike temaer og mange flere. Innenfor rammen av økter, utstillingsvinduer, nettverksarrangementer og prisutdelinger kan besøkende på Reeperbahn Festival lytte til, tenke nytt og oppleve musikk.

Dialogen mellom artister, publikum og musikkbransje blir spesielt synlig på Reeperbahn Festival Opening, som bringer aktuelle musikkrelevante og sosiopolitiske temaer på scenen med høyprofilerte live-acts og kjente gjester fra musikk, underholdning og politikk, eller som hovedpartner for Keychange-initiativet, som driver med kampanjer for likestilling i musikk. ANCHOR - Reeperbahn Festival International Music Award med sin seks-medlemmer jury fungerer som en utmerkelse for unge band og artister på vei mot en internasjonal karriere og som en orienteringsguide for fans og musikere i deres søken etter den beste nye musikken.

Festivalens samarbeidsland i 2022 er USA.

For å bestille delegatpass via Music Norway, følg disse stegene:

1. Gå til denne linken for å velge billett

2. I boksen " Got an access code?" fyll inn denne koden: MUNO@RBFC2022

3. Klikk "Submit" for å bekrefte

4. Velg "Partner Discount Rate". Prisen skal totalt være €257.03,-

5. Gå til handlevognen for å se at det er riktig billettype og rabattkoden er inkludert

6. Fyll in infoen de etterspør, og betal