720

Starts
From  —  To

International Lounge, Oslo, Norway

Robin Jenssen er CEO og grunnlegger av det norske produksjonsselskapet Dsign Music AS som ble startet i 2004, samt det svenske musikkforlaget EKKO Music Rights Europe som ble startet i 2016. I løpet av disse årene har han blitt omtalt som en pionér innen K-pop, og vært sterkt delaktig i å bygge bro mellom øst og vest innen musikkindustrien. Hans klienter har skrevet og produsert noen av de mest ikoniske og kommersielt suksessfulle hitlåtene i K-pop-historien, og Mr. Jenssen har så langt vært med på å gi ut mer enn 650 sanger på det asiatiske musikkmarkedet. Dette har resultert i mer enn 150 Billboard nr. 1 plasseringer, over 60 millioner fysiske album salg, milliarder av streams på strømmetjenester og Youtube visninger, to ganger Latin Grammy-nominert, vinner av YouTube-Awards, vinner av flere MTV-priser og Golden Disc-Awards, vinner av American Music Awards. Kort sagt hundrevis av topp 10-singler og album, diamant-, platina- og gullplater.

I 2010 grunnla Jenssen Song:Expo, ofte omtalt som verdens største og beste låtskrivercamp. Målet var å oppdage og eksportere nye talenter innen låtskriving og musikkproduksjon fra Norge. Dette har ført til flere lignende låtskrivercamper over hele verden; Seoul (Korea), Los Angeles (USA), Tokyo (Japan), Aarhus (Danmark), Sofia (Bulgaria), Bangkok (Thailand), Lijiang (Kina), Stockholm (Sverige), Reykjavik (Island) og Kristiansand (Norge).

Fra disse låtskrivercampene har Jenssen oppdaget, utviklet og lansert noen av de mest suksessfulle hitmakerne på markedet i dag.