Amsterdam Dance Event 2020

Starts  —  Ends

Amsterdam, Online, Netherland

Festivalen er en av de viktigste nettverksarenaene av sitt slag i Europa, og årlig trekker tusenvis av EDM-fans til ADE som byr på en line-up med 2500 artister spredt utover 200 spillesteder i Amsterdam.

Amsterdam Dance Event har i flere år hatt godt besøk fra norsk bransje. I 2019 var ni norske artister og flere bransjerepresentanter på bransjetreffet og showcasefestivalen som er dedikert til elektronisk musikk.

Årets utgave blir endret grunnet covif-19-situasjonen. Det blir begrensende muligheter for fysiske nettverkssamlinger, og ADE satser på å gjennomføre et konferanseprogram online som vil bestå av paneler, masterclasser, interaktive Q&As og nettverkingsplattformer som vil legge til rette for at delegater kan møte hverandre digitalt.

Erlend Buflaten i Propeller Management besøkte ADE i 2019.

– Det beste med ADE er at det er et samlingspunkt for bransjen globalt. Det skjer ting over hele byen og det er kort vei fra gamle til nye kontakter. Jeg fikk mest ut av de fysiske møteplassene på festivalen, så det blir spennende å se om de klarer å overføre dette til en digital plattform. En fordel i år er at man i hvert fall har en god grunn for å ikke gå på gigs som begynner 05.00, sier Buflaten.

Sikre deg gratis pass:

Gjennom Music Norway kan du sikre deg tilgang til årets digitale utgave.