Åpent Hus: Brexit

Starts
From  —  To

London, Online, UK

31. januar 2020 forlot Storbritannia EU. Med Brexit er det nye regler for innreise, og vi vil forberede musikkbransjen med å informere om alle relevante endringer, for å sikre at deres forbindelse til og tilstedeværelse i Storbritannia kan fortsette som før.

Med Covid-19 har det ikke vært mulig å turnere og reise, men ettersom at vi nå forhåpentligvis er mot slutten av pandemien og verden kommer tilbake til et mer normalt liv, er det viktig at musikkbransjen kjenner til de nye reglene for å komme inn i Storbritannia for å spille konserter eller for møtevirksomhet.

I denne utgaven av Åpent Hus skal UK Home Office’s Engagement Team presentere Storbritannias nye poengbaserte migrasjonssystem. De vil gå gjennom:

  • The Points Based System Overview
  • EU Settlement Scheme Recap.
  • Skilled Worker Route
  • Frontier Workers Permit Scheme
  • Overview of creatives coming to the UK
  • Visitor route.

I denne utgaven av Åpent hus får vi besøk av Carrie Golding, Head of the Home Office External Engagement Team som sammen med sitt team Dan Petriello, Celia Livesey, Rebecca Scully og Anis Aslam skal gå gjennom alt vi trenger å vite om de nye reglene.

Eventet er kun tilgjengelig via liken over, og vil ikke bli lagt ut i etterkant.

Storbritannia er det tredje største musikkmarkedet i verden og har lenge vært et av Music Norges prioriterte markeder. Gjennom årene har vi bygget en sterk forbindelse mellom Britisk og norsk musikkbransje, noe som har vist seg å være fruktbart for begge sider.

Storbritannia er også et viktig sted for norske og internasjonale musikere som drar nytte av de globalt anerkjente innspillingsstudioene, spillestedene, komponistene, artistene og musikkprodusentene.