Åpent hus: Kan man breake verden fra Norge?

Starts
From  —  To

Oslo, Online, Norway

Erik Kriss

Vi inviterer til digitalt Åpent hus med Erik Smaaland, Kriss Tømmerbakke og Aslak Klever.

Produsent og låtskriverduoen Erik Smaaland og Kristoffer Tømmerbakke har i 2020 og 2021 stått bak 2 låter på top100 Globalt på Spotify, topp20 låter på hitlistene i 19 forskjellige land, en Billboard Dance #1, den 5. mest spilte låten på Tysk radio i 2020, og står i tillegg bak 2 singler på Robin Schulz album IIII som var det 3. mest streamede debut albumet globalt på Spotify for ett par uker siden. De har de siste 12 månedene stått bak låter for Alan Walker & Ava Max, Robin Schulz, R3HAB, Felix Jaehn, VIZE, Armin Van Buuren og Sør Amerikas største DJ - Alok, samtidig som Erik Smaaland står bak 4x Spellemanns Nominasjoner - hele 3 x for Årets Låt - her hjemme.

Hvordan begynte de på sin reise utenfor landegrensene? Hvordan har de gjort dette fra Norge i Covid året 2020? Hva jobber de med nå? Og hvor er de om 3 år?

Bli med på Åpent hus på zoom når Kriss og Smaaland tar turen for en samtale og svarer på spørsmål, sammen med sin manager Aslak Klever, fra Popular Demand Management. Aslak har, i tillegg til Kriss og Smaaland, klienter som i 2020 og 2021 har hatt Topp 3 låter i Korea, #1 på UK’s offisielle download Chart, og ikke minst 13 låter topp 10 på Spotify i Norge det siste året.

Musikkprofil Christine Dancke er moderator i panelet. Dancke eier og driver selskapet Vrang produksjon og er programleder, rapper, DJ, musikkanmelder, sosiolog, og musikkekspert.

Send gjerne inn spørsmål i forkant. Men det er også mulig å poste spørsmål i Q&A seksjonen på zoom seminaret.