Bli med på Eurosonic!

Starts

Groeningen, Netherland

Steinbakken Eurosonic 2020
Emma Steinbakken under Eurosonic i Groningen i Nederland i januar 2020.

Søk om deltakelse på showcasefestivalen, som i år gjennomføres som en blanding av både fysisk og digital tilstedeværelse

Steinbakken Eurosonic 2020
Emma Steinbakken under Eurosonic i Groningen i Nederland i januar 2020.

4 norske artister er booket til Eurosonic – en av de absolutt viktigste showcasearenaene og konferansene i Europa.

SKAAR, Sassy 009, Orions Belte og Henrik Felipe er de norske artistene som skal spille under festivalen, som arrangeres digitalt fra 13. – 16. januar 2021.

Vil du sikre deg et delegatpass? Music Norway deler ut et begrenset antall pass til norsk bransje som ønsker å delta (live bransje og management vil bli prioritert). Send en mail med kort beskrivelse av hva du jobber med og hvorfor Eurosonic er en viktig arena for deg til nina@musicnorway.no. Søknadsfrist 7. januar.

Trekker tusenvis av delegater

Om lag 4000 delegater, inkludert fra 400 internasjonale festivaler, trekker til konferansen og showcasefestivalen hvert år.

I 2021 er blant annet Sassy 009 en av de nominerte til Music Moves Europe Talent Awards, tidligere kjent som EBBA-prisen, som vil bli delt ut under åpningen av Eurosonic 2021.

Norsk bransje godt representert

Norske artister og norsk bransje har vært godt representert på Eurosonic de senere årene. Flere artister fra Norge har vunnet priser på arrangementet, deriblant Donkeyboy, Envy (Nico & Vinz), Todd Terje, Aurora, Alan Walker, Sigrid, Smerz og Girl in Red. 30 norske bransjepersoner reiste til Eurosonic i januar 2020.

Eurosonic har en imponerende merittliste over nye acts de har hjulpet med å slå igjennom på den internasjonale livemusikkscenen. Showcase-arrangementet har kickstartet den internasjonale karrieren til artister som Shame, Her, Alma, Roosevelt, Aurora, Dua Lipa og mange flere. Dette er både blitt gjort ved å tilby de en scene under Eurosonic, men også ved å støtte dem etter arrangementet gjennom deres European Talent Exchange Program (ETEP).