DØRÅPNEREN – en veileder for flerkulturelt mangfold i norsk musikkbransje.

Starts
From  —  To

Pokalen, by:Larm, Oslo, Norway

Balansekunst
Bylarm døråpneren panel
I panelet "Døråpneren" møter du Mo Ayn, Godfrey Manoharan, Victoria Øverby Steinland, moderert av Roza Aghili Taslimi.

Music Norways Endringagentene har sammen med Balansekunst laget Døråpneren, en veileder som presenterer hvordan aktører i musikkbransjen kan jobbe for økt mangfold.

En rik musikkbransje trenger låter, album, videoer og konsertopplevelser som forteller ulike historier og tilbyr et mangfold av stemmer, perspektiver og uttrykk. Med flere og mer mangfoldige talenter å jobbe med skaper vi mer ny musikk, nye publikumsgrupper og markeder, og det bidrar til innovasjon og bredde. I panelet møter du noen av aktørene bak veilederen som deler sine erfaringer fra arbeidsprosessen, og noen som vil fortelle om hvorfor dette er viktig og hvor går veien videre.

For å sikre en mangfoldig og inkluderende bransje må vi se og snakke om ulike barrierer. Vi må åpne de dørene som er lukket.

I panelet møter du:

Mo Ayn: Et friskt pust blant den voksende rapscenen i Norge. Den Oslo baserte artisten henter inspirasjon fra omgivelsene, kulturarven og familien. Mo Ayn jobber forbi stereotypier, og bruker plattformen sin til å representere de som ellers blir glemt i samfunnet. Dette har gjort han til en viktig talsperson for mange.

Godfrey Manoharan: Grunnlegger av girl interrupted festival og tekstforfatter for artisten Steven Manoharan. Godfrey er en del av Music Norways "Endringsagentene".

Victoria Øverby Steinland: Er prosjektleder for Balansekunsts merkeordning for et trygt og inkluderende kulturliv, Balansemerket. Der utvikler hun kurs og verktøy for å bistå kulturvirksomheter i sitt arbeid for mangfold. Hun har sosiologiutdannelse, og flere års erfaring med likestillings- og mangfoldsarbeid.

Moderert av Roza Aghili Taslimi: Prosjektkoordinator for Music Norway, og sitter i rådet "Endringsagentene".