Har du ønske om å knytte nettverk direkte med Sør-Koreansk bransje?

Starts

Seoul, Korea

Søk om å bli med på Trade Mission til Seoul september 2023. Etter flere vellykkede trade missions til Seoul arrangeres det en ny tur i samarbeid mellom de nordiske eksportkontorene. I år vil programmet arrangeres i september i forkant av MU:CON som er Koreas største internasjonale musikkonferanse. Søk om å bli med innen ????!

Fakta/målgruppe

Når: 4.-6. september. Ankomst Seoul 3. september.

Aktivitetstype: Markedsinnsikt og internasjonal nettverksbygging.

Sjanger: Hovedvekt innenfor populærmusikkfeltet.

Søknadsfrist:

Nettverksmuligheter.

Det settes sammen en delegasjon fra alle de nordiske landene hvor man får mulighet for å knytte nettverk direkte med Sør Koreansk bransje, samt få særdeles viktig markedsinnsikt i et av verdens største musikkmarked. Programmet settes sammen i disse dager, men det vil inkludere bedriftsbesøk, Q&A, konferanser og en mottakelse hvor Sør-Koreans bransje inviteres.

Delegasjonen som var med i fjor knyttet kontakter med selskaper som SM Entertainment, Cube Entertainment, Warner Chappell, Hybe, samt flere.

Innholdet i programmet er spesielt rettet mot selskaper som jobber på låtskriversiden med cuts mot Sør Koreanske artister og låtskriversamarbeid. Dette er for eksempel forlag plateselskap og managere som representerer låtskrivere/produsenter

Dette inkluderes i Trade Mission tilbudet:

  • ????
  • ????

Hvem kan melde seg på?

Da det er begrenset med plasser vil det kun være mulig at én person pr selskap søker. Selskap som kan vise til konkret etterspørsel fra lokal bransje, eller som har konkrete markedsplaner for Sør-Korea vil bli prioritert.

Det stilles krav til at du operer som en profesjonell aktør innen norsk musikkeksport og at du forvalter andres rettigheter. Påmeldingen er bindende.

Hvordan melde meg på?

Søknadsskjema finner du nederst på siden. Fristen er ???. Søknadene vil bli vurdert av et utvalg og behandlingstiden er rundt 2 uker fra søknadsfrist.