Open Call Only Connect

Starts

Oslo, Norway

1 Only Connect Oslo Foto Anne Valeur ny Musikk
Only Connect Oslo Foto Anne Valeur ny Musikk

Open Call for gjesteprogram under Only Connect 2022, Oslo 28.-30. april

Only Connect Festival Of Sound er en internasjonal festival for samtidsmusikk, eksperimentell musikk og lydkunst. Festivalen har som mål å lage nye forbindelser mellom musikalske felt, kunstformer, musikere og komponister. I 2022 skjer festivalen i Oslo fra 28.-30 april i og rundt nye MUNCH.

For at flere kan få utbytte av denne årlige begivenheten, lyses det nå ut ledige plasser på gjesteprogrammet for norske aktører. Label, management, forlag, prosjekt- og ensemble-ledere som jobber profesjonelt med eksperimentell musikk, oppfordres til å søke om å bli med på denne unike muligheten.

Internasjonal møteplass

Programmet består av formell og uformell nettverksbygging, i tillegg til konserter, lydinstallasjoner og andre musikkopplevelser. Det er en møteplass der internasjonale eksperter, kuratorer og musikkanmeldere kan treffe profesjonelle aktører i det norske musikklandskapet.

Som del av gjesteprogrammet får du:

  • oppleve festivalen sammen med nøkkelpersoner fra hele verden.
  • gratis festivalpass og tilgang til alle arrangement.
  • en digital forberedelses-samtale.
  • Music Norway kan bidra med tilskudd til reise opptil kr 2.500,- for deltakere som er tilreisende og ikke er knyttet til en institusjon.
  • Only Connect dekker opphold.

Du forplikter deg til å delta på hele programmet samt bidra til evalueringen.

Fyll ut skjemaet nederst på denne siden for å søke om en gjesteplass innen 21. mars 2022. Ved spørsmål ta kontakt med: agnes@musicnorway.no eller ketil@nymusikk.no

Søknad om deltakelse på gjesteprogrammet under Only Connect 2022

Hvordan fikk du høre om denne muligheten?

Takk for din søknad, du vil bli kontaktet.