Reeperbahn Festival Johannesburg

Starts  —  Ends

Johannesburg, South Africa

Musikk og kreativ næring vokser stadig tettere sammen og er samtidig mer kompleks enn noen gang: Med støtte fra det tyske utenriksdepartementet tilbyr Reeperbahn Festival International en gruppe små og mellomstore bedrifter, samt lovende nye artister, en vei inn til hjertet av etablerte og fremvoksende emerging markets. Denne gangen er det Sør Afrika som står for tur

Reeperbahn Festival International tilbyr nå bransjeaktører mulighet til å komme i kontakt med det voksende pan-afrikanske markedet gjennom Reeperbahn Festival Johannesburg. Festivalen er en del av ACCES Music Conference, og arrangeres 25.-27. november.

En viktig del av Reeperbahn Festival International er matchmaking, som alltid har ført til mange og verdifulle samarbeid og forretningsavtaler. Matchmakingen vil finne sted live på ACCES kl. 11.30-13.00 CET fredag ​​26. november 2021, og vil tilby en direkte linje til kontakter i de raskt-voksende afrikanske markedene i tillegg til verdifulle muligheter for utveksling på et kulturelt nivå. De afrikanske bransjeaktørene fra anerkjente managements, plateselskap, forlag og bookere, som skal kobles opp til europeiske deltakere via digitale en til en-møter.