Søk om showcase på BreakOut West

Starts

Calgary, Canada

BreakOut West og Nordic Bridges er stolte av å samarbeide for å bringe to nordiske artister til BreakOut West 2022 i Calgary, 28. september – 2. oktober. Disse partnerskapene er designet for å tilby gjensidige forretnings- og showcasemuligheter, og ønsker artister fra hele verden velkommen til BreakOut West.

Hva får du som showcase artist?

  • 2 showcaser av 30 minutter
  • Honorar
  • Backline
  • Markedsføring
  • Fullt delegatpass
  • Hjelp til å finne andre muligheter for spillejobber i Canada

BreakOut West er den største musikkbransjens begivenhet i Vest-Canada og har i år sitt 20-årsjubileum.

BreakOut West er der musikkbransjen samles for å koble sammen, engasjere og få forretninger gjort. De har et rykte for å støtte mangfold innen kultur, musikk og kjønn og er stolte over å være en av de to offisielle canadiske KeyChange-festivalpartnerne.

BreakOut West tar imot 600+ bransje- og artistdelegater, fra hele Canada og internasjonalt, med fokus på at alle kuraterte delegater og foredragsholdere er folk med aktuell interesse og kapasitet til å gjøre forretninger med artister.

BOW-konferansen vil inneholde praktiske/interaktive workshops om viktige bransjeemner, aktuelle samtaler i vår globale musikkindustri og en-til-en mentormøter. I år vil vi også lansere et mentorprogram som vil ta mentormøtene i hurtigmøtestilen til neste nivå med mer dyptgående koblinger. Mentormuligheter tilbys eksklusivt til showcase artister i år, og alle artister vil også ha første sjanse til å melde seg på speedmeetings.