Vil du spille på Eurosonic 2022?

Starts

Nederland

Eurosonic er en av de største showcasefestivalene og den viktigste festivalen for live-bransjen i Europa (verden). Music Norway har samarbeidet med festivalen i mange år og ønsker å sikre norsk synlighet og tilstedeværelse på en av de viktigste live arenaene i Europa.

Music Norway gir reisetilskudd til artister + bransjerepresentanter for band som er booket til festivalen.

Norske artister og norsk bransje har vært godt representert på Eurosonic de senere årene. Flere artister fra Norge har vunnet priser på arrangementet, deriblant Donkeyboy, Envy (Nico & Vinz), Todd Terje, Aurora, Alan Walker, Sigrid, Smerz og Girl in Red. 30 norske bransjepersoner reiste til Nederland og Eurosonic i januar 2020.

Eurosonic har en imponerende merittliste over nye acts de har hjulpet med å slå igjennom på den internasjonale livemusikkscenen. Showcase-arrangementet har kickstartet den internasjonale karrieren til artister som Shame, Her, Alma, Roosevelt, Aurora, Dua Lipa og mange flere. Dette er både blitt gjort ved å tilby de en scene under Eurosonic, men også ved å støtte dem etter arrangementet gjennom deres European Talent Exchange Program (ETEP).

Vil du spille på festivalen? Søknadsfrist 1. september.