Fabrice Martin

Founder & managing director La Mission. Ser du etter nettverking, strategi, prosjektledelse, PR, artistledelse, markedsføring, salg og distribusjon i Frankrike?

Markedsveileder Frankrike 2022

la-mission.com
Fabrice Martin 600x400

Jobber innenfor alle sjangre, men mest spesialisert innen pop, rock, elektronika og hip hop, og er kompetent innenfor nettverking, strategi, prosjektledelse, PR, artistledelse, markedsføring, salg og distribusjon.

Etter en mastergrad med fokus på kunst, underholdning og medieadministrasjon sikret Fabrice seg på tidlig 2000-tallet sin første musikkindustrijobb som prosjektleder. Deretter flyttet han til Mains d’Oeuvres, hvor han først arbeidet som Music Promoter og senere label manager.

I 2008 begynte Fabrice å jobbe freelance med blant annet kunstledelse, prosjektledelse og markedsføring, i tillegg til å fortsette med å utvide sitt internasjonale nettverk. Deretter grunnla han La Mission, et Paris-basert uavhengig musikkbyrå som tilbyr markedsføringstjenester og markedsføringsløsninger.

Music Norway har gjort veiledningsavtaler med et knippe musikkbransjefolk som er eksperter innenfor sitt definerte marked, disse kan du nå få øke om å få veiledningstime med. Bruk søknadsskjemaet under og sjekk ut prosjektet for hvilke andre veiledere vi har tilgjengelig og hvordan det fungerer.