Inge Colsen

Trenger du hjelp med å lage en strategi for media i USA?

Markedsveileder USA 2022

Inge Colsen

Inge Colsen er født i Nederland og er grunnleggeren av New York-baserte PR byrået Gold Atlas, som blant annet presenterer klienter som Christine and the Queens, Pussy Riot, Alfie Templeman, Air/Nicolas Godin, og Boys Noize. Den store musikkinteressen og interessen for å lære mer om mulighetene for en karriere innen musikkbransjen ledet henne til New York City hvor hun fikk praksis i EMI, Matador Records og Nasty Little Man-publicity i New York. En periode var også Colsen ansatt i PR- og marketingselskapet Girlie Action, hvor hun jobbet med stjerneartister som SIA og Calvin Harris tidlig i deres karrierer.

I en veiledningstime vil Inge snakke om hvordan du kan finne ut hva du skal formidle til journalister, hvilke egenskaper som er unike for bandet ditt. Hva gjør deg spesiell nok til at journalisten introduserer deg for sitt publikum?

Det er også viktig å legge en strategi for hvordan du kan få kontakt med, begynne å bygge relasjoner til og få tillit fra de rette journalistene, radio- og spilleliste kuratorene for å få musikken din hørt av disse portvokterne.