Naveen Deshpande

Grunnlegger av og leder Mixtape Entertainment Private Limited, India, som kan hjelpe med å komme inn på nye markeder og nå nytt publikum.

Markedsveileder India 2022

mixtapelive.in
Naveen Deshpande Mixtape
Naveen Deshpande, Mixtape (Foto: Naman Saraiya)

Mixtape, har base i Mumbai, og er et av Indias ledende underholdningsselskap som jobber internasjonalt og har ligget i front i indiebransjen i India det siste tiåret.

De representerer booking for over 60 artister gjennom samarbeid med de beste promotørene, festivalene, scenene og selskapene i hele landet.

Med et robust støttesystem for å håndtere programmering, kampanjer, logistikk og teknisk assistanse, har selskapets bookingvirksomhet organisert landsomfattende turneer for artister over hele linja - fra Grammy-vinnere til banebrytende undergrunnsartister.

De kan hjelpe med å komme inn på nye markeder og nå nytt publikum. Fra konseptualisering til ferdigstillelse har selskapet opparbeidet seg et rykte for å sømløst gjennomføre store arrangementer og festivaler, det være seg programmering, kunstner kontakt, scenestyring, produksjon og lysdesign.

Music Norway har gjort veiledningsavtaler med et knippe musikkbransjefolk som er eksperter innenfor sitt definerte marked, disse kan du nå få øke om å få veiledningstime med. Bruk søknadsskjemaet under og sjekk ut prosjektet for hvilke andre veiledere vi har tilgjengelig og hvordan det fungerer.