Paul Hughes

Er du interessert i hvordan man navigerer internasjonalt i det klassiske feltet? Hvordan løfte karrieren, kommunisere, jobbe med orkester management? Søk veiledning med Paul Hughes, tidligere orkestersjef for BBC UK.

Markedsveileder UK 2022

Paul Hughes

Paul Hughes var direktør for BBC Symphony Orchestra og Chorus, og BBC-sangerne. Under hans lederskap har BBC-ensemblene turnert verden rundt, spilt inn en stor katalog, utvidet sitt publikum live, på lufta og på sosiale medier. Han har gjennomført et bredt spekter av innovative utdannings- og publikumsutviklingsprosjekter og vært en stemme for ny musikk, nye komponister og nye artister.

Kulturendring har vært et kjennetegn på ensemblene Paul Hughes har ledet, og han har åpnet opp for tilgang til nye målgrupper og markeder. I tillegg har han samarbeidet med det bredt spekter av artister fra klassisk musikk, rock og pop, litteratur og TV, fra Laura Mvula til Neil Gaiman og Monty Python-teamet.

Paul har en stor lidenskap i å oppdage og dyrke den neste generasjonen musikere og publikum.

Music Norway har gjort veiledningsavtaler med et knippe musikkbransjefolk som er eksperter innenfor sitt definerte marked, disse kan du nå få øke om å få veiledningstime med. Bruk søknadsskjemaet under og sjekk ut prosjektet for hvilke andre veiledere vi har tilgjengelig og hvordan det fungerer.