Peer Steinwald

Senior A&R Manager Budde Music. Trenger du veiledning med A&R og indie-musikkforlag Berlin?

Markedsveileder Tyskland 2022

buddemusic.com/
Peer Steinwald 600x400

Etter å ha fullført en master i kulturstudier, gikk Peer over i kulturpolitikk og sponsoring før han begynte som A&R i et av Europas største indie-musikkforlag, Berlin-baserte Budde Music. Siden den gang har han signert internasjonale forfattere og artister, som blant annet den amerikanske rapperen og produsenten Oddisee, produsentene IAMNOBODI og Natureboy Flako, Grammy nominerte brasilianske superstjerner Liniker e os Caramelows og norske Fay Wildhagen. Budde har også Aurora i stallen, og Peer har mye kunnskap og stort nettverk innen forlag og låtskriving i det tyske markedet.

Peer er også ansvarlig for den kreative utnyttelsen og administrasjonen av deler av katalogene til høyprofilerte artister som John Lennon, Dave Brubeck, Roy Orbison, Atlas, Now Again, Jazzland eller Mushroom. Peer foreleser også fast om de kreative mulighetene innen publishing.

Music Norway har gjort veiledningsavtaler med et knippe musikkbransjefolk som er eksperter innenfor sitt definerte marked, disse kan du nå få øke om å få veiledningstime med. Bruk søknadsskjemaet under og sjekk ut prosjektet for hvilke andre veiledere vi har tilgjengelig og hvordan det fungerer.