Music Norway i panel på Trondheim Calling

9.-11. februar 2023 er det endelig klart for bransjefestivalen.

Skrevet av Tina Brodal 27.10.2022

Panel TC 2023
Panelet «Verdien av musikk» består av direktør i Music Norway, Tone Østerdal, Hans Jørgen Støp (Nord Universitet), Per Ståle Knardal (BI) og moderator Stein Bjelland (STEIN7000) Foto: trondheimcalling.no

Trondheim Calling er en av Norges største bransjefestivaler innenfor musikkfeltet, som årlig viser frem et stort antall nye norske artister på vei mot et gjennombrudd. Festivalen består av to deler: en musikkfestival på kveldstid på et stort antall klubbscener i Trondheim sentrum, og en konferanse for bransjen og musikere på dagtid. Festivalen og musikkonferansen trekker bransjedelegater fra hele Norge og Europa som sammen med publikum fyller midtbyens musikkscener til randen. 9.-11. februar 2023 er det endelig klart for bransjefestivalen, etter 3 år siden sist.

Panel: "Verdien av musikk"
20 paneler er til nå sluppet på festivalens konferanseprogram. Torsdag 9. februar kan man blant annet få med seg panelet «Verdien av musikk» med direktør i Music Norway, Tone Østerdal. Sammen med Hans Jørgen Støp (Nord Universitet), Per Ståle Knardal (BI) og moderator/styreleder i Music Norway Stein Bjelland (STEIN7000) skal de diskutere og ta for seg spørsmål som; hvordan priser musikkfeltet seg sammenlignet med andre felt og næringer? Hvordan tar musikken sin plass i samfunnet? Hva har digitaliseringen gjort med din betalingsvilje for musikk - og hva gjør det med din opplevelse av musikalsk verdi?

Hvor: Comsos

Når: Torsdag 9. februar, kl. 12:00-12:45

Totalt 90 konserter
I tillegg til et variert konferanseprogram byr festivalen også på en rekke konserter på store og små scener rundt om i Trondheim sentrum, med totalt over 90 konserter. Nå er de første 22 artistene sluppet, og blant dem finner man navn som Ash Olsen, Beharie, RebMoe og Tigerstate.

For mange artister har Trondheim Calling vært en viktig arena og etablerte artister som Highasakite, Dagny, Bendik, Unge Ferrari, Pom Poko, Blomst, Bokassa, Brenn og Combos har på tidlig stadier i karrieren vist seg fram på festivalen.