Bli med på A2IM Indie Week i New York

Du kan søke om å delta digitalt på to måter på konferansen som varer fra 14. – 17. juni.

Skrevet av Carl Kristian Johansen 11.05.2021

Cp1 ck
Central Park, New York City (Foto: Carl Kristian Johansen)

Indie Week er verdens største konferanse for uavhengige musikkselskaper og er en viktig møteplass for nettverksbygging med og oppdatert informasjon om hva som skjer i det amerikanske musikkmarkedet.

Konferansen byr på paneler, keynotes, B2B nettverksmuligheter med mer.

Av annonserte foredragsholdere er blant andre Jeremy Erlic og Marian Lee Dicus, Spotifys VP and Global co-heads of Music

Les mer om innholdet HER.

To muligheter
Norsk bransje har mulighet til å delta på to måter. Enten som individuell delegat eller som en del av trade mission-opplegget til Reeperbahn Festival som en del av en delegasjon.

Som individuell delegat kan man søke om delegatpass via Music Norway.

Det gjøres via artikkelen under:

Reeperbahn Festival International kan tilby et bredt spekter av arrangementer på A2IM Indie Week, med fokus på innspilt musikk, inkludert nettverk arrangementer, 1: 1 matchmaking med topp beslutningstakere i USAs indie-musikkindustri, paneler, keynotes, verdifulle digitale bedriftsbesøk til viktige lokale musikkselskaper i New York, og en hybrid showcase-opplevelse med band og soloartister fra Europa og USA.

Spørsmål om program og deltakelse stilles til Patrick Daniel international@reeperbahnfestival.com som koordinerer alle Reeperbahns internasjonale arrangement.

Les mer om påmelding til dette i artikkelen under: