Delta på Music Pro Summit

Vi deler ut et begrenset antall gratis pass til den digitale konferansen 5.-7. september.

Skrevet av Tina Brodal 04.09.2023

Musicprosummit
Music Pro Summit skjer digitalt over 3 dager og har over 50 foredragsholdere (Foto: Music Pro Summit)

Trenger du faglig påfyll og ønsker du å oppdateres på dagens internasjonale musikklandskap? Music Pro Summit er et av de største samlingspunktene for profesjonalisering av musikk og forretningsstrategi, som samler bransjeledere og visjonære for å utforske teamer som musikkinntektsgenerering, produksjon,
og innovasjon. Denne konferansen er for deg som ønsker å dykke dypere ned i strategiene som driver suksess i dagens musikklandskap.

Her vil du få mulighet til å oppdage de siste trendene og mulighetene i musikkbransjen, mens det utforskes banebrytende strategier for å navigere i det stadig utviklende forretningslandskapet. Konferansen er arrangert av arrangørene bak Indie Week.

I år skjer konferansen digitalt over 3 dager fra 5.-7. september og vi deler ut et begrenset antall billetter gratis. Fyll ut skjema nederst på siden med litt info om deg selv og hvorfor du ønsker å delta.

Billettene deles ut fortløpende. Om du får tildelt pass stiller du deg åpen for å svare på en kort evaluering i etterkant.