Bli med på låtskrivercampen Anti Social Camp i New York i juni

Skrevet av Carl Kristian Johansen 27.05.2022

Helene ny2
(Foto: Helene Dolva Broch)

Fra 13. - 17. juni arrangeres Anti Social Camp i New York, og de har nå er open call for profesjonelle låtskrivere og produsenter. Se hvordan du som låtskriver og/eller produsent fra Norge søker lenger ned.

Over 100 artister er bekreftet til campen som ønsker å sette fokus på New York som musikkby. Bekreftede deltakere som er involvert inkluderer Nile Rodgers, Walk the Moon, Chelsea Cutler, Quinn XCII, JP Saxe, Rostam, Rob Thomas og Linda Perry.

Les mer om campen på Anti Social Producers Club

Kandidater søker direkte via portalen, men må notere «(Norway)» etter navnet sitt i søkefeltet. Det er veldig kort frist (1. juni), så vi oppfordrer til å søke så raskt som mulig om du er interessert.

Anti Social Camp

13. - 17. juni

New York, USA

FRIST: 1. juni

SØKNADSKJEMA: HER

Anti Social er arrangør, og Music Norway og Musikkforleggerne sikrer et reisetilskudd på 15.000,- til et utvalg norske deltakere. Deltakerne på campen blir plukket ut av Anti Social Camp som vil ta kontakt med de som blir tilbudt en plass. Deltakerne organiserer selv reise, overnatting og sørger for å ha riktige dokumentasjoner med tanke på innreise til USA.

USA