Bransjeprogrammet under Øya 2017 er klart

Øyafestivalen starter denne uken. Music Norway er til stede med internasjonalt bransjeprogram.

Skrevet av Rebeca 04.08.2017

Også i 2017 samarbeider Music Norway og Øyafestivalen om Øya International. Programmet er et tilbud til norsk bransje som jobber med eksport, og formålet er å legge til rette for nettverksbygging mellom norsk og internasjonal bransje.

– Øya International gir den norske bransjen en unik mulighet til å utvide sitt internasjonale nettverk. Vi har hørt på ønsker fra bransjefolk og satt sammen et delegatprogram deretter. Vi er veldig glade for det solide samarbeidet vi har med Øyafestivalen og at vi kan lage en møteplass for over 100 utenlandske delegater og en sterk norsk bransje. Også i år har vi delegater fra Mexico og Australia som er voksende markeder for norske artister, sier Karoline Røed Tønnesen, prosjektleder i Music Norway.

Nærmere 70 internasjonale bransjeaktører fra blant annet Australia, Mexico, USA og Japan, samt flere land i Europa, kommer til Oslo for å treffe de 50 norske aktørene som er med. Programmet inkluderer meet & greet, speed meetings, pressetur til Kollensvevet, grilling på en øde øy og en eksklusiv midnattskonsert med et norsk band. Internasjonale delegater kommer blant annet fra Roskilde (DK), The Great Escape (UK), Super! / Pitchfork (FR), Rough Trade Publishing / Bank Robber (UK & USA), Universal Music Publishing (UK) og Four Artists (G).

Det blir også panel der vi setter vi fokus på det det mexicanske markedet. I panelet sitter Paco Barba (Harmonipan), Brendan Moyland (Sicario Music) og Lasse Kinden (ACT Entertainment).

Opp mot 40 pressefolk fra utlandet kommer til Øyafestivalen som en del av programmet, blant annet fra medier som Pigeons and Planes, V Magazine, NME, Dazed and Confused, Vice og Nylon.

Vi kommer til å være aktive på våre sosiale medie-plattformer i løpet av festivalen, så følg oss der for siste nytt:

Instagram: musicnorway

Facebook: www.facebook.com/musicnorwayno

Twitter: twitter.com/MusicNorwayNO

Nytt av året er et samarbeid med artistorganisasjonen GramArt om en mentorordning. Programmet vil bestå av korte møter på rundt 10 minutter hvor syv artister kan spørre de internasjonale bransjerepresentantene om alt fra feedback på musikk og markedstilpassing til generell markedsinfo.

I samarbeid med Phonofile legger vi til rette for nettverksbygging hele tiden inne på Øya festivalens område. Her møtes bransje, presse og artister, se etter campingvognen på Mixed Zone!

Sjekk ut våre spillelister til Øya 2017:

https://open.spotify.com/playl...