by:Larm til Vulkan

All seminaraktivitet og møteplasser flyttes til Oslos nye kulturhub.

Skrevet av Rebeca 24.11.2014

Forrige uke annonserte by:Larm at festivalens seminaraktiviter flyttes til Vulkan-området i Oslo. Vekk er kjedelige og uinspirerende møterom, inn kommer dansesaler, Mathallen og konsertscener. Målet er å gå vekk fra stive og uinspirerende møteplasser og å tilrettelegge for nettverking og sosiale møteplasser i uformelle og kreative miljø.

Les også: Syv hip hop artister til by:Larm

Vi spurte by:Larms seminaransvarlig Øystein Ronander om hvorfor de i år velger å flytte:

– By:Larm flytter til Vulkan for å kunne utnytte gode og anderledes seminarlokaler, samtidig som vi kan tilby et mye bedre miljø for networking og sosialisering enn tidligere. Vi håper med dette å kunne bli en enda bedre møteplass, og gi enda bedre seminaropplevelser, sier Ronander.

– Hva ønsker dere å oppnå ved å flytte aktiviten?

– En av by:Larms sentrale funksjoner er å være en møteplass for kolleger, gamle og nye kontakter og forretningsforbindelser. For mange er dette den viktigste grunnen for å delta på by:Larm. Vår ideelle konferansearena er et sted med gode seminarlokaler og bra teknisk utstyr, som samtidig har karakter og som fungerer som en komfortabel ramme rundt seminarene.

Les også: by:Larm offentliggjør årets demo-artister

– Vulkan er i stadig vekst, og området tilbyr nå alt man trenger innefor et kompakt areal. Her kan delegatene overvære debatter i en flott sal på dansens hus, slå av en prat med gamle kjente i foayebaren, gå ned trappen og ta et forretningsmøte på Smelteverket, delta på en workshop i Matsalen, før man senere møter arbeidskolleger til middag på restaurant Hitchiker 20 meter unna, sier Ronander.

Kveldsprogrammet forblir i stor grad som vi er kjent med fra i fjor og om delegatene ikke føler for å gå (i det vi kan se for oss er et par forfriskende minusgrader) til Youngstorget stiller by:Larm med transport.