Derfor er by:Larm viktig

Music Norway i Dagbladet og Dagsavisen om hvorfor by:Larm er en viktig arena i internasjonaliseringen av norske artister og norsk bransje.

Skrevet av Rebeca 02.03.2016

Dagbl 600x400

Kathrine Synnes Finnskog, Music Norways direktør, har onsdag en kronikk i Dagbladet der hun forklarerer hvorfor by:Larm er viktig for norske artister som har ambisjoner om å ekspandere til utlandet, og bransjefolk som søker et internasjonalt nettverk.

Les kronikken her: Derfor er by:Larm viktigere enn SXSW

– Som omreisende bransjetreff skapte Bylarm velfungerende avleggere i alle de store norske byene, og spilte en avgjørende rolle i å samle og bygge en norsk bransje. Etter at Bylarm slo seg ned i Oslo er organisasjonen blitt den viktigste arenaen for en samlet nordisk bransje. Men ikke bare det, by:Larm har kapret en plass blant de viktigste i Europa. Sammen med Eurosonic i Nederland, Reeperbahn i Tyskland og The Great Escape i England, representerer nå by:Larm en helt sentral stamme av internasjonale showcase- og bransjefestivaler og fungerer i dag som et naturlig sted man bør innom på veien til en internasjonal karriere, skriver Synnes Finnskog blant annet.

Music Norways aktiviteter denne uken: Dette skjer på by:Larm 2016

Einar Idsøe Eidsvåg, prosjektleder i Music Norway, er intervjuet av Dagsavisen TV om by:Larm, og sier blant annet at by:Larm er ekstremt viktig for både norsk, nordisk og internasjonal bransje.

Se Dagsavisens TV-innslag her: by:Larm er i gang

– by:Larm som festival får større og større nettverk og et kommer flere og flere mennesker hit. Det at bylarm har inntatt en mer nordisk profil gjør at kommer det flere og flere agenter fra UK, USA og resten av Europa hit, og ikke bare Norge og Norden, sier Idsøe Eidsvåg.