Fire norske artister skal spille på Amsterdam Dance Event 2021

Festivalen arrangeres 13-17.oktober.

Skrevet av Kristiane Lunde 08.10.2021

Amsterdam Dance Event (ADE) er en av de viktigste og mest innflytelsesrike nettverksarenaene av sitt slag i Europa. Årlig trekker tusenvis av EDM-fans til ADE som byr på en line-up med 2500 artister spredt utover 200 spillesteder i Amsterdam. ADEs festivalprogram dekker hele spekteret av elektroniske undersjangere og skaper et solid grunnlag for fremtidige generasjoner av profesjonelle innen elektronisk musikk.

De norske artistene som skal spille på ADE er:

  • Alan Walker

  • MYXE

  • MISJN

  • Finnebassen

I tillegg til festivalen er Alan Walker nominert til Top 100 DJ Awards 2021 og skal spille under utdelingsshowet der han får vite sin plassering på listen. Utdelingen arrangeres onsdag 13. oktober.

Årets utgave av festivalen har blitt endret grunnet nye restriksjoner tilknyttet Covid-19, da reguleringene sier at alle klubber, arenaer og innendørsarrangementer er tvunget til å holdes stengt mellom 00:00 og 06.00. Til tross for disse begrensningene ønsker ADE å være vertskap for en solid og trygg festival i samsvar med gjeldende retningslinjer. Med dette ønsker ADE å være med å støtte alle scenene i arbeidet med å gjenåpne igjen og de har inngått et samarbeid om å flytte alle konsertene til dagtid for å holde seg til de nye restriksjonene. Med en prioritering på liveprogrammet, vil årets konferanseprogram utgå.