Første samling i KUPP 2.0

Med KUPP ønsker Norsk Komponistforening og Music Norway å tilrettelegge for at unge norske komponister skal få verktøy i arbeidet med markedsføring, innsalg, nettverksbygging nasjonalt og internasjonalt.

Skrevet av Tina Brodal 08.02.2021

Kupp 1 600x400 1

KUPP er et utviklings-, nettverks- og promoteringsprogram for unge, lovende komponister under 35 år, initiert av Norsk Komponistforening, Talent Norge, NB Noter og Music Norway med støtte fra Sparebankstiftelsen DNB og Det norske komponistfond.

De syv komponistene som er med i andre versjonen av KUPP er:

Tze Yeung Ho

Michaela Antalová

Martin A. Hirsti-Kvam

Maja Linderoth

Steinar Yggeseth

Tine Surel Lange

Agnes Hvizdalek

Første samling i KUPP 2.0 er onsdag og torsdag 10. og 11. februar.

I programmet til første samling er blant annet hvordan presenterer seg selv ved Rob Young (The Wire, Jazznytt, forfatter), tankegangen bak og prosessen med å programmere årets Borealis ved kunstnerisk leder Peter Meanwell, og etablerte komponister om sine ulike kunstnerskap og veier ut i verden med Maja Ratkje, Kristine Tjøgersen og Rolf Wallin i samtale med Music Norways prosjektleder Einar Idsøe Eidsvåg.

Denne samlingen vil foregå digitalt.

– Det satt langt inne å ha første samling digitalt, men for prosjektets del så er det best å få kommet i gang ordentlig, så får vi heller sees når det lar seg gjøre. Det blir godt. Det er viktig å sysselsette og forsøke å inspirere i disse tider, sier Idsøe Eidsvåg.