Gjør deg klar for Øya 2016

Om en uke setter Øyafestivalen i gang for fullt. Music Norway har pusset festivalskoene og er selvsagt på plass.

Skrevet av Rebeca 02.08.2016

Mixedzone oya

Vi har i mange år samarbeidet med Øyafestivalen om bransjeprogrammet Øya International. Programmet er et tilbud til norsk bransje som jobber med eksport, og formålet er først og fremst nettverksbygging mellom norsk og internasjonal bransje og presse.

Med sine 80 internasjonale bransjeaktører og 40 pressedelegater fra store deler av verden bør det bli mange fine sjanser for de 44 norske bransjeaktørene til å selge inn sine norske artister. Blant de internasjonale gjestene som kommer i år, finner vi folk fra Caroline (AW), Beatbox (DK), The Talent Boutique (FR), Flake Records (JP), FKP Scorpio (SE / DE), Sony ATV og Universal (DE), Glastonbury festival, ATC, Universal, The Quietus og The Independent (UK), Atlantic Records (USA) og en lang rekke andre aktører.

– Vår jobb er å legge til rette og bygge en fin ramme rundt besøksprogrammet. Sammen med Øyafestivalen har vi plukket ut relevant internasjonal bransje og presse som vi tror kan være nyttig for norsk musikkliv, nå starter jobben med å få disse interessert i hva vi har å by på. Gjennom faglig og sosial aktivitet, samt det fantastiske programmet til Øyafestivalen skaper vi en god plattform for nettverksbyggingen. Sammen med den norske bransjen skal vi vise frem det beste fra Norge. Vi skal ha det gøy mens vi jobber, sier Music Norways prosjektleder Karoline Røed Tønnesen.

Vi kommer til å være svært aktive på våre sosiale medie-plattformer i løpet av festivalen, så følg oss der for siste nytt:Instagram: musicnorwayFacebook: www.facebook.com/musicnorwaynoTwitter: twitter.com/MusicNorwayNO

På programmet står det både meet & greet, Speed Meetings, pressetur til Kollensvevet, grilling på en øde øy og en eksklusiv midnattskonsert med et norsk band. Vi har også satt opp et panel der vi setter vi fokus på det australske musikkmarkedet. Hva skal til for å bygge en norsk artistkarrière «down under». I panelet sitter George Daiziel (Caroline), Travis Banko (Lunatic Entertainment / Laneway Festival) og Michael Cahill (Herald Sun). Moderator er Jodie Grinsted fra Propeller UK.

I samarbeid med Phonofile legger vi til rette for nettverksbygging hele tiden inne på Øya festivalens område. Her møtes bransje, presse og artister, se etter campingvognen på Mixed Zone!

Sjekk ut våre spillelister til Øya 2016:

https://open.spotify.com/playl...