Julehilsen fra Music Norway

Skrevet av Kristiane Lunde 22.12.2021

God Jul MN 21
(foto: Karoline Røed Tønnesen)

God jul alle der er hjemme.

Helst så skulle vi jo sett at dere avsluttet året der ute. Ute blant publikum, sammen med bandet ditt, teamet ditt, kollegaene dine. Koret, orkesteret eller crewet. Der er jobben din, og vi andre som jobber for at det er og blir en jobb å leve av – skal gjøre vårt aller beste for at det er jobben din i 2022 også.

Og det bli jul i år også. Med dine nærmeste. Med hjemmelaga juletallerken og musikk på høyttaler. Og holder vi ut dette, så er turneer og festivaler like om hjørnet. For det er lov å tro på nissen, selv om man er voksen.

Akkurat nå får vi gjøre som sjefen sier og holde oss så friske som mulig. Kjøp gjerne en konsertbillett eller 2 i julegave til far, kanskje noe merch til tantebarna og en vinylplate til mor?

Til alle artister, utøvere, opphavere, produsenter og komponister, arrangører og promotører: Takk for at dere fortsetter å gi oss opplevelser og skape øyeblikk som gir minner og refleksjoner. Takk for året som gikk og lykke til med året som kommer. Vi lover å lytte, både til utfordringene som venter og til musikken som kommer.

God jul.

Kathrine & Music Norway