Kakkmaddafakka til by:Larm

De har turnert og er elsket verden rundt. Nå er de klare for Nordens viktigste showcase-festival.

Skrevet av Rebeca 13.12.2014

Kakkmaddafakka oct14 Eirik Lande DSC 9908

10 år har gått siden de spilte sammen for første gang og de har heldigvis ingen planer om å gi seg enda. Lite visste vi at en gjeng tenåringer fra Bergen skulle se så stor suksess ila det kommende tiåret, men selv var de fast bestemt på å bli et av de mest suksessfulle norske bandene gjennom tidende.

Bandet som umiddelbart vekker oppsikt for sitt noe uortodokse navn, har år etter år bevist at det er det skyhøye aktivitetsnivået på scenen og hvordan publikum blir revet med som gjør Kakkmaddafakka til et unikt norsk band.

Fanskaren deres er enorm. Spesielt i Tyskland har bandet sett stor suksess og har turnert mye i landet de siste årene. Men også sydligere land har sansen for vestlandsgjengen. Spania og Frankrike er også hyppige stopp når Kakkmaddafakka er ute og reiser og senest i høst ble Sør Amerika og Mexico lagt for deres føtter.

Med ti år og to solide album bak seg gleder vi oss til å se hva Kakkmaddafakka får til i løpet av tiåret som kommer.

by:Larm har forresten et juletilbud på festivalpass. Så om du enda ikke har ordnet deg billett til festivalen i mars kan dette være en fin anledning å gjøre det nå i desember.