Trade mission til Sør-Korea med nordiske musikkselskap 4. - 6. oktober

Music Norway og de andre nordiske eksportkontorene arrangerer en felles Trade Mission for nordiske selskap til Seoul i oktober.

Skrevet av Carl Kristian Johansen 06.09.2022

Over det tre dager lange programmet er det blant annet planlagt bedriftsbesøk, foredrag og Q&A med koreansk bransje. Det vil også være en mottakelse for koreansk og nordisk bransje i regi av den norske ambassaden i Seoul.

Tidsperiode:
4. – 6. oktober (fordrer at søkere kan delta på hele programmet)

Reisetilskudd:
10.000,-

Kort søknadsfrist!: Onsdag 14. september

Årets delegasjon skal besøke rundt 10 bedrifter og programmet er i ferd med å settes sammen. Tidligere år har delegasjonen møtt blant annet SM Entertainment, JYP, Cube Entertainment, Warner, Universal og mange flere.

Utvalgte selskap vil få et reisetilskudd på 10.000,-.

Det er satt av plass til tre norske selskap i delegasjonen. Det er ønskelig at alle deltakere bor på samme hotell da det vil være felles transport under besøket.

Deltakere som kan vise til konkret etterspørsel fra lokal bransje, eller som har konkrete markedsplaner for Sør-Korea vil bli prioritert. Vi anbefaler selskaper som er nysgjerrige på det sør-koreanske markedet å se etter andre aktiviteter i regionen, for eksempel konferansen MU:CON som arrangerer i Seoul senere i oktober.