Lager du musikk? Slik kan du bli med på by:Songs 2017

Viktig songcamp søker rå produsent eller topliner.

Skrevet av Rebeca 06.02.2017

Bysongs16 600 600x400

I år arrangeres låtskrivercampen by:Songs for tredje gang. Produsenter og toplinere har nå muligheten til å vinne en plass og dermed jobbe med noen av verdens fremst artister, låtskrivere og musikere.

by:Songs ble avholdt for første gang i 2015 i forkant av by:Larm – i samarbeid med Music Norway.

Rundt 50 låtskrivere/toplinere og produsenter fra inn- og utland roterte rundt sammen i musikkstudioene Tanken i Sandvika og Whiteroom i Asker over noen intense, veldig kreative dager.

Nå arrangeres by:Songs på nytt i de samme studioene, og igjen lar de en ny produsent, produsent-team eller topliner sikre seg en plass. Denne gangen via den nasjonale campen 20. – 22. februar, i samarbeid med majorlabels Universal, Sony og Warner. Deltageren vil ha mulighet til å gå videre til den internasjonale campen 27. februar – 2. mars, med utenlandske talent og bransjefolk.

Slik blir du med i konkurransen:

Send en låt du/dere har produsert, evt. en lenke til flere, samt kort info/bakgrunn til music@toothfairy.no. Merk mailen med BY:SONGS 2017. Frist for å sende inn er fredag 10. februar. Campen foregår som vanlig i studioene Tanken i Sandvika og Whiteroom i Asker.