b

Søk innen 16. februar.

Skrevet av Rebeca 05.02.2020

Bysongs Nettsak 600x400

24. til 27. februar arrangeres låtskrivercampen by:Songs for sjette gang. Produsenter og toplinere har nå muligheten til å vinne en plass og dermed jobbe med noen av verdens fremste artister, låtskrivere og musikere.

by:Songs ble avholdt for første gang i 2015 i forkant av by:Larm. Campen kan vise til flere nasjonale og internasjonale suksesshistorier og er en unik mulighet til å treffe, og jobbe med noen av verdens fremste låtskrivere og produsenter.

Nå arrangeres by:Songs på nytt, og igjen lar de en ny produsent/produsent-team og en topliner sikre seg en plass på campen. Over 50 låtskrivere/toplinere og produsenter fra inn- og utland roterer rundt sammen i musikkstudioene på Tanken i Sandvika og Whiteroom i Asker over noen intense, men veldig kreative dager.

OBS: Kvinner oppfordres til å søke.

Slik blir du med i konkurransen:

Send en låt du/dere har produsert/skrevet evt. en lenke til flere, samt kort info og bakgrunn til music@toothfairy.no. Merk mailen med BY:SONGS 2020 TALENT.Frist for å sende inn søknad er søndag 16.februar.

NB! Vær helt sikker på at du har anledning til å stille i denne perioden før du sender inn søknad.

by:Songs 2020 har mottatt bransjetilskudd fra Music Norways arrangørtilskuddsordning. Les mer eller søk på ordningen på stikk.no.