Mentorordning for artister på Øya International

GramArt og Music Norway med mentorordning for norske artister som ønsker å satse på et internasjonalt marked.

Skrevet av Rebeca 23.06.2017

Artistorganisasjonen GramArt og Music Norway har laget et tilbud for eksportklare norske artister som ønsker å satse i UK, Tyskland og USA. Under arrangementet Øya International, et nettverksprogram for norsk og internasjonal musikkbransje under festivalen i regi av Music Norway og Øyafestivalen, vil det i år bli arrangert korte rådgivningsmøter med profesjonelle bransjeaktører fra de nevnte markedene.

Er du norsk artist som representerer deg selv og planlegger å jobbe internasjonalt kan du søke om å delta på dette arrangementet.

Programmet vil bestå av korte møter på rundt 10 minutter hvor du kan spørre de deltakende bransjerepresentantene om alt fra feedback på musikk og markedstilpassing til generell markedsinfo. Bransjerepresentantene vil ha forskjellige kompetanse, men det vil være én fra live-feltet og én med label/ management-erfaring. Mentorene vil få tilsendt en spilleliste med musikk fra artistene de skal møte, samt en kort biografi så de kan forberede seg.

Denne mentorordningen er et samarbeid mellom GramArt og Music Norway.

Ordningen skal være med å løfte artister som har ambisjoner om å slå gjennom i utlandet. Syv norske artister som oppfyller kriteriene vil få mulighet til å møte syv internasjonale bransjedelegater under Øyafestivalen 2017.

Eventet vil finne sted fredag 11. august på Mixed Zone 14:30 – 16:00

Søkekriterier:

  • Medlem av GramArt
  • Profesjonell og yrkesaktiv artist.
  • Må ha/vise til et relativt høyt profesjonelt og kunstnerisk nivå.
  • Må ha internasjonale ambisjoner/potensiale.
  • Selvrepresenterende (ikke representert av manager, label eller lignende i Øya International programmet)
  • Festivalpass til Øyafestivalen for aktuell dag

Søknadsfrist: 7. juli

Klikk her for søknadsskjema