Music Norway på by:Larm

Music Norways bidrag til programmet under årets by:Larm.

Skrevet av Rebeca 26.02.2014

Mnbyl

I tillegg til spennende paneler som Eksportskolen, Legal Eagles, The German Music Market, og sist men ikke minst MashUp – a music innovation hub, er vi også med på å lage det internasjonale programmet sammen med Bylarm.

På Kongressenteret bygger vi Skogen, her legger vi til rette for møter mellom norsk og internasjonal musikkbransje og vi inviterer til både lunsj og frokost. Heng ut, spør oss om råd og møt de internasjonale delegatene!

Torsdag:12:00 – 13:00: Lunsj: Check out Nordic Playlist!Hvor: Skogen på KongressenteretFrancine Gorman fra Nordic Playlist spiller bra musikk. Kom og bli kjent med folk! Vi deler ut matpakker og serverer kaffe!

15.15: Keynote Interview med Folkert Koopmanns, FKP Scorpio Konzertproduktionen GmbHHvor: Oslo KongressenterFolkert Koopmanns er mannen bak Europas største festivalarrangør og en av Tysklands viktigste turnearrangør. Intervju med Manfred Tari fra Pop100.

16:15 – 17:15: MashUP-pitchHvor: Sal B, Oslo Kongressenter

18:30: Vinneren av MashUp-konkurransen annonseres av kulturminister Thorhild Widvey i by:Larm Interactives container på Youngstorget.

16:15 – 17:45: Legal EaglesHvor: Møterom 2, Oslo KongressenterMusikkadvokater fra Tyskland, Storbritannia og USA forteller deg det du trenger å vite om musikk og jus i det internasjonale markedet.

Les mer om Legal Eagles her.

Fredag:10:00 – 11:30: Tysk nettverksfrokost – Reperbahn FestivalHvor: Skogen på KongressenteretReeperbahn Festival og Music Norway inviterer til nettverksfrokost. Matpakker, kaffe, Wostok og Club Mate! Q&A med Bjørn Pfarr, Head of Music Programme, Reperbahn. Direktøren Detlef Schwarte holde en større presentasjon av festivalen.

10:00 – 17:30: EksportskolenHvor: Auditoriet på KongressenteretHvordan går fra lokal til global aktør. Les mer her.

12:00 – 13:00: NettverkslunsjHvor: Skogen på KongressenteretHeng ut, få en matpakke og kaffe fra termos. Møt våre internasjonale gjester.

14:15 – 17:30: The German Music MarketHvor: Møterom 2, Oslo Kongressenter

Få med deg et dypdykk i hvordan konsertmarkedet, mediemarkedet og platemarkedet i Tyskland fungerer. Les mer her.

Den komplette guiden til by:Larm finnes her.