Music Tech Conference Bergen 2024

Datoene for årets konferanse er satt til 11. og 12. juni.

Skrevet av Carl Kristian Johansen 12.01.2024

Fra Music Tech Conference Bergen 2023. (Foto: Tove Lise Mossestad)
Fra Music Tech Conference Bergen 2023. (Foto: Tove Lise Mossestad)

Music Tech Conference Bergen ble for første gang arrangert i juni 2023. I år skjer MTCBergen 11. og 12. juni som i 2023 vil konferansen ha et eget program for start-ups, også denne gang i samarbeid med International Music Managers Forum (IMMF). I fjor deltok ni selskaper som utover det ordinære konferanseprogrammet opplevde et dedikert program med blant annet workshops og mentorprogram.

En av årets hovedforedragsholdere er Bill Campbell fra New York. Campbell er Founder & CEO av Barefoot Media og har en klientliste som inkluderer Spotify, TikTok, Soundcloud, og Apple Music. Før han startet Barefoot Media, har Bill innehatt rollen som Senior Vice President, Global Digital Business både hos Universal Music og Sony Music. Som global digitalsjef ledet han arbeidet med lisensiering, strategiske partnerskap, etablere nye finansielle modeller for digitale tjenester, investeringer og partnerskap med ny teknologi innenfor feltet.

- Bill har med andre ord både hatt fingeren på pulsen og begge hendene på rattet i digitaliseringen av musikkbransjen de siste 30 år. Vi er stolte og glade for at Bill Campbell kommer til Music Tech Conference Bergen for å dele sin enorme kunnskap og erfaring, sier Frank Østevold fra oiid som er en initiativtagerne bak konferansen.

Ved siden av Østevold står Jørgen Iden og Elise Hessevik, henholdsvis fra selskapene Crescat og investeringsfondet Buzz, bak konferansen.

For mer informasjon konferansen, påmelding til start-up-programmet, og billetter går websiden til mtcbergen.com