Norge på listene i utlandet, uke 18

Skrevet av Carl Kristian Johansen 05.05.2023

Lister
Norge på listene i utlandet

Billboard

Die For You remix, med The Weeknd & Ariana Grande, co-produsert og co-skrevet av Cashmere Cat er #8 på Hot 100 i sin 39. uke.

«Starboy» av The Weeknd er #19 i sin 286. uke på Billboard 200 albums. Cashmere Cat har co-skrevet og co-produsert låtene True Colors, Attention, All I Know og Die For You.

«Anti» med Rihanna er på #55 i sin 365. uke. Fred Ball har co-skrevet og co-produsert låten Love On The Brain.

Postmortem-albumet til Pop Smoke «Shoot For The Stars, Aim For The Moon» hvor man finner låten Yeah Yeah produsert av Hakan Akyol aka Hakzbeats er på #72 i sin 147. uke etter å ha debutert på #1 på Top 200 albums.

«Future Nostalgia» med Dua Lipa er #76 etter 160 uker på albumlisten med peak på #3. Caroline Ailin har vært låtskriver på låtene Don´t Start Now og Pretty Please.

"F**k Love" med Kid Laroi er #120 i sin 144. uke på albumlisten. Cashmere Cat har co-skrevet og co-produsert låten Erase U.

Tyskland Official Charts

Die For You med The Weeknd, co-produsert og co-skrevet av Cashmere Cat, er #64 i sin 9. uke på singellisten.

«Starboy» av The Weeknd er #45 i sin 57. uke på albumlisten. Cashmere Cat har co-skrevet og co-produsert låtene True Colors, Attention, All I Know og Die For You.

«Future Nostalgia» med Dua Lipa er #94 etter 136 uker på albumlisten med peak på #3. Caroline Ailin har vært låtskriver på låtene Don´t Start Now og Pretty Please.

UK Official Charts

Die For You med The Weeknd, co-skrevet og co-produsert av Cashmere Cat, er #34 i sin 24. uke på singellisten.

Starboy av The Weeknd er #31 i sin 115. uke. Cashmere Cat har co-skrevet og co-produsert låtene True Colors, Attention, All I Know og Die For You.

Albumet «Dua Lipa» er #74 i sin 304. uke, med peak på #3 på albumlisten. Caroline Ailin er co-låtskriver på låten New Rules.

«Future Nostalgia» med Dua Lipa er #70 i sin 161. uke med peak på #1 på albumlisten. Caroline Ailin er co-låtskriver på låtene Don’t Start Now som er den første singelen på albumet, samt låten Pretty Please.

Sverigetopplistan

Die For You remix, med The Weeknd & Ariana Grande, co-produsert og co-skrevet av Cashmere Cat er #59

Air med Marcus & Martinus er #67

Åtta Shots med Broiler, ODZ er #89

Shazam

Global:

Die For You med The Weeknd, co-skrevet og co-produsert av Cashmere Cat, er #67

Spotify

Global Top 200:

Die For You remix, med The Weeknd & Ariana Grande, co-produsert og co-skrevet av Cashmere Cat er #15

Die For You med The Weeknd, co-skrevet og co-produsert av Cashmere Cat, er #23.

Oppdatert 5. mai kl. 10:00

Hvis vi har gått glipp av noen listeplasseringer i utlandet med norske artister, låtskrivere eller produsenter gi oss gjerne beskjed på post(at)musicnorway.no