Norge på listene i utlandet, uke 24

Skrevet av Carl Kristian Johansen 16.06.2023

Lister
Norge på listene i utlandet

Billboard

Die For You remix, med The Weeknd & Ariana Grande, co-produsert og co-skrevet av Cashmere Cat er #14 på Hot 100 i sin 45. uke.

«Starboy» av The Weeknd er #30 i sin 292. uke på Billboard 200 albums. Cashmere Cat har co-skrevet og co-produsert låtene True Colors, Attention, All I Know og Die For You.

«Future Nostalgia» med Dua Lipa er #74 etter 166 uker på albumlisten med peak på #3. Caroline Ailin har vært låtskriver på låtene Don´t Start Now og Pretty Please.

«Anti» med Rihanna er på #81 i sin 371. uke. Fred Ball har co-skrevet og co-produsert låten Love On The Brain.

Postmortem-albumet til Pop Smoke «Shoot For The Stars, Aim For The Moon» hvor man finner låten Yeah Yeah produsert av Hakan Akyol aka Hakzbeats er på #69 i sin 153. uke etter å ha debutert på #1 på Top 200 albums.

"F**k Love" med Kid Laroi er #159 i sin 150. uke på albumlisten. Cashmere Cat har co-skrevet og co-produsert låten Erase U.

Hot Albums Japan: «Unforgiven» med Le Sserafim er #36. Anne Judith Stokke Wik og Nermin Harambasic (begge fra Dsign) har co-skrevet låtene Unforgiven og Fire in the Belly. Stian Nyhammer Olsen og Liza Vassilieva co-skrevet Flash Forward.

Tyskland Official Charts

Queen of Kings med Alessandra er ute etter 3 uker med #19 som høyeste plassering.

«Starboy» av The Weeknd er #59 i sin 63. uke på albumlisten. Cashmere Cat har co-skrevet og co-produsert låtene True Colors, Attention, All I Know og Die For You.

«Unforgiven» med Le Sserafim er #100 i sin 5. uke. Anne Judith Stokke Wik og Nermin Harambasic (begge fra Dsign) har co-skrevet låtene Unforgiven og Fire in the Belly. Stian Nyhammer Olsen og Liza Vassilieva co-skrevet Flash Forward.

UK Official Charts

Padam Padam med Kylie Minogue ligger på #12 i sin 3. uke og er co-skrevet av Ina Wroldsen.

Queen of Kings med Alessandra er #88 i sin 4. uke etter #10 i sin 1. uke.

Die For You med The Weeknd, co-skrevet og co-produsert av Cashmere Cat, er #69 i sin 30. uke på singellisten.

Starboy av The Weeknd er #44 i sin 121. uke. Cashmere Cat har co-skrevet og co-produsert låtene True Colors, Attention, All I Know og Die For You.

Albumet «Dua Lipa» er #69 i sin 310. uke, med peak på #3 på albumlisten. Caroline Ailin er co-låtskriver på låten New Rules.

«Future Nostalgia» med Dua Lipa er #71 i sin 167. uke med peak på #1 på albumlisten. Caroline Ailin er co-låtskriver på låtene Don’t Start Now som er den første singelen på albumet, samt låten Pretty Please.

Postmortem-albumet til Pop Smoke «Shoot For The Stars, Aim For The Moon» hvor man finner låten Yeah Yeah produsert av Hakan Akyol aka Hakzbeats er ute etter 147 uker etter å ha debutert på #1.

Sverigetopplistan

Queen of Kings med Alessandra er #46 i sin 15. uke med #7 som høyeste plassering.

Shazam

Global:

Die For You med The Weeknd, co-skrevet og co-produsert av Cashmere Cat, er #146

Spotify

Global Top 200:

Die For You remix, med The Weeknd & Ariana Grande, co-produsert og co-skrevet av Cashmere Cat er #32

Die For You med The Weeknd, co-skrevet og co-produsert av Cashmere Cat, er #37.

Oppdatert 16. juni kl. 16:00

Hvis vi har gått glipp av noen listeplasseringer i utlandet med norske artister, låtskrivere eller produsenter gi oss gjerne beskjed på post(at)musicnorway.no