Norge på listene i utlandet, uke 28

Skrevet av Tina Brodal 15.07.2021

Lister
Norge på listene i utlandet

Billboard

«Future Nostalgia» med Dua Lipa er #8 etter 66 uker på albumlisten med peak på #3. Caroline Ailin har vært låtskriver på låtene Don´t Start Now og Pretty Please.

Postmortem-albumet til Pop Smoke «Shoot For The Stars, Aim For The Moon» hvor man finner låten Yeah Yeah produsert av Hakan Akyol aka Hakzbeats er på #12 i sin 53. uke etter å ha debutert på #1 på Top 200 albums.

Albumet «Free Spirit» med Khalid, der Stargate har co-skrevet og co-produsert, sangene Better og Right Back, er #136 i sin 118. uke med peak på #1.

Albumet «Manic» av Halsey er #140 i sin 77. uke, etter #2 i sin første uke.– Cashmere Cat er co-produsent på Ashley– Peder Losnegård/Lido er co-låtskriver og co-produsent og Cashmere Cat er co-låtskriver på Forever (is a long time)– Peder Losnegård/Lido er co-låtskriver og co-produsent på Dominic’s Interlude.– Peder Losnegård/Lido er co-låtskriver og co-produsent på I Hate Everybody.– Peder Losnegård/Lido er co-låtskriver og co-produsent på Alani’s Interlude.– Cashmere Cat er co-låtskriver på Killing Boys Peder Losnegård/Lido er co-låtskriver og co-produsent på Suga’s Interlude.– Peder Losnegård/Lido er co-låtskriver og co-produsent og Cashmere Cat er co-låtskriver på More.

Tyskland Official Charts

One More Time med Robin Schulz & Felix Jaehn feat Alida er #70 i sin 19. uke.

«Future Nostalgia» med Dua Lipa er #41 etter 58 uker på albumlisten med peak på #4. Caroline Ailin har vært låtskriver på låtene Don´t Start Now og Pretty Please.

Pop Smokes album «Shoot For The Stars, Aim For The Moon» hvor man finner låten Yea Yeah produsert av Hakan Akyol aka Hakzbeats er #51 i sin 53. uke med peak på #9.

UK Official Charts

«Future Nostalgia» med Dua Lipa er #6 i sin 67. uke med peak på #1 på albumlisten. Caroline Ailin er co-låtskriver på låtene Don’t Start Now som er den første singelen på albumet, samt låten Pretty Please

Postmortem albumet til Pop Smoke «Shoot For The Stars, Aim For The Moon» hvor man finner låten Yeah Yeah produsert av Hakan Akyol aka Hakzbeats er #13 i sin 53. uke med peak på #1.

Albumet «Dua Lipa» med Dua Lipa er #31 i sin 214. uke.– New Rules, co-skrevet av Caroline Ailin.– Genesis er co-skrevet/co-produsert av Andreas Schuller/Axident.

Albumet «Love Goes» med Sam Smith er tilbake på listen igjen, på #98, etter 35. uker, etter debut på #2. Stargate har co-skrevet og co-produsert låtene:– For The Lover That I LostForgive Myself Dancing With A Stranger– To Die For

Sverigetopplistan

Sweet Dreams med Alan Walker & Imanbek er #46

Shazam

Global:

Stay med The Kid Laroi og Justin Bieber er #36, låten er co-written og co-produsert av Cashmere Cat/Magnus Høiberg

It Ain't Me (Dj Abux X Soulking Remix) Kygo & Selena Gomez Feat. Innocent er #60

Runaway med Aurora er på #114

Spotify

Global Top 200:

Stay med The Kid Laroi og Justin Bieber er #3

Don’t Start Now #60

Runaway med Aurora er #108

Señorita #118

Oppdatert 15. juli kl. 12:00

Hvis vi har gått glipp av noen listeplasseringer i utlandet med norske artister, låtskrivere eller produsenter gi oss gjerne beskjed på post(at)musicnorway.no.