Norge på listene i utlandet, uke 30

Skrevet av Kristiane Lunde 30.07.2021

Lister
Norge på listene i utlandet

Billboard

«Future Nostalgia» med Dua Lipa er #8 etter 68 uker på albumlisten med peak på #3. Caroline Ailin har vært låtskriver på låtene Don´t Start Now og Pretty Please.

Postmortem-albumet til Pop Smoke «Shoot For The Stars, Aim For The Moon» hvor man finner låten Yeah Yeah produsert av Hakan Akyol aka Hakzbeats er på #9 i sin 55. uke etter å ha debutert på #1 på Top 200 albums.

Albumet «Free Spirit» med Khalid, der Stargate har co-skrevet og co-produsert, sangene Better og Right Back, er #137 i sin 120. uke med peak på #1.

Albumet «Manic» av Halsey er #147 i sin 79. uke, etter #2 i sin første uke.– Cashmere Cat er co-produsent på Ashley– Peder Losnegård/Lido er co-låtskriver og co-produsent og Cashmere Cat er co-låtskriver på Forever (is a long time)– Peder Losnegård/Lido er co-låtskriver og co-produsent på Dominic’s Interlude.– Peder Losnegård/Lido er co-låtskriver og co-produsent på I Hate Everybody.– Peder Losnegård/Lido er co-låtskriver og co-produsent på Alani’s Interlude.– Cashmere Cat er co-låtskriver på Killing Boys Peder Losnegård/Lido er co-låtskriver og co-produsent på Suga’s Interlude.– Peder Losnegård/Lido er co-låtskriver og co-produsent og Cashmere Cat er co-låtskriver på More.

Tyskland Official Charts

One More Time med Robin Schulz & Felix Jaehn feat Alida er #61 i sin 21. uke.

«Future Nostalgia» med Dua Lipa er #35 etter 60 uker på albumlisten med peak på #4. Caroline Ailin har vært låtskriver på låtene Don´t Start Now og Pretty Please.

Pop Smokes album «Shoot For The Stars, Aim For The Moon» hvor man finner låten Yea Yeah produsert av Hakan Akyol aka Hakzbeats er #36 i sin 55. uke med peak på #9.

UK Official Charts

«Future Nostalgia» med Dua Lipa er #7 i sin 69. uke med peak på #1 på albumlisten. Caroline Ailin er co-låtskriver på låtene Don’t Start Now som er den første singelen på albumet, samt låten Pretty Please

Postmortem albumet til Pop Smoke «Shoot For The Stars, Aim For The Moon» hvor man finner låten Yeah Yeah produsert av Hakan Akyol aka Hakzbeats er #14 i sin 55. uke med peak på #1.

Albumet «Dua Lipa» med Dua Lipa er #26 i sin 215. uke.– New Rules, co-skrevet av Caroline Ailin.– Genesis er co-skrevet/co-produsert av Andreas Schuller/Axident.

Albumet «Love Goes» med Sam Smith er tilbake på listen igjen, på #81, etter 37 uker, etter debut på #2. Stargate har co-skrevet og co-produsert låtene:– For The Lover That I LostForgive Myself Dancing With A Stranger– To Die For.

Sverigetopplistan

Stay med The Kid Laroi og Justin Bieber er #2 i sin 2. uke etter debut på #1, låten er co-written og co-produsert av Cashmere Cat/Magnus Høiberg.

Sweet Dreams med Alan Walker & Imanbek er #58 i sin 6. uke med peak på #43.

Shazam

Global:

Stay med The Kid Laroi og Justin Bieber er #3 i sin 2. uke, låten er co-written og co-produsert av Cashmere Cat/Magnus Høiberg.

Fairytale med Alexander Rybak er på #67.

It Ain't Me (Dj Abux X Soulking Remix) Kygo & Selena Gomez Feat. Innocent er #75.

Runaway med Aurora er på #190.

Spotify

Global Top 200:

Stay med The Kid Laroi og Justin Bieber er #1.

Don’t Start Now med Dua Lipa #60.

Runaway med Aurora er #145

Señorita #116

Oppdatert 30. juli kl. 10.30

Hvis vi har gått glipp av noen listeplasseringer i utlandet med norske artister, låtskrivere eller produsenter gi oss gjerne beskjed på post(at)musicnorway.no.