Norge på listene i utlandet, uke 4

Skrevet av Carl Kristian Johansen 27.01.2023

Lister
Norge på listene i utlandet

Billboard

Postmortem-albumet til Pop Smoke «Shoot For The Stars, Aim For The Moon» hvor man finner låten Yeah Yeah produsert av Hakan Akyol aka Hakzbeats er på #38 i sin 133. uke etter å ha debutert på #1 på Top 200 albums.

«Future Nostalgia» med Dua Lipa er #42 etter 146 uker på albumlisten med peak på #3. Caroline Ailin har vært låtskriver på låtene Don´t Start Now og Pretty Please.

"F**k Love" med Kid Laroi er #79 i sin 130. uke på albumlisten. Cashmere Cat har co-skrevet og co-produsert låten Erase U.

Tyskland Official Charts

a-ha gikk inn på #4 i sin første uke med albumet «True North», og er #50 i sin 13. uke.

«Future Nostalgia» med Dua Lipa er #52 etter 122 uker på albumlisten med peak på #4. Caroline Ailin har vært låtskriver på låtene Don´t Start Now og Pretty Please.

UK Official Charts

«Future Nostalgia» med Dua Lipa er #66 i sin 123. uke med peak på #1 på albumlisten. Caroline Ailin er co-låtskriver på låtene Don’t Start Now som er den første singelen på albumet, samt låten Pretty Please.

Sverigetopplistan

Medvetslös med Loam og Ringnes-Ronny er #87

Shazam

Global:

Die For You med The Weeknd, co-skrevet og co-produsert av Cashmere Cat, er #78

USA:

Die For You er #14

Spotify

Global Top 200:

Die For You med The Weeknd, co-skrevet og co-produsert av Cashmere Cat, er #21.

Stay med The Kid Laroi og Justin Bieber er #64.

Oppdatert 27. januar kl. 13:00

Hvis vi har gått glipp av noen listeplasseringer i utlandet med norske artister, låtskrivere eller produsenter gi oss gjerne beskjed på post(at)musicnorway.no