Norge på listene i utlandet, uke 43

Skrevet av Carl Kristian Johansen 28.10.2022

Lister
Norge på listene i utlandet

Billboard

Postmortem-albumet til Pop Smoke «Shoot For The Stars, Aim For The Moon» hvor man finner låten Yeah Yeah produsert av Hakan Akyol aka Hakzbeats er på #44 i sin 120. uke etter å ha debutert på #1 på Top 200 albums.

«Future Nostalgia» med Dua Lipa er #70 etter 133 uker på albumlisten med peak på #3. Caroline Ailin har vært låtskriver på låtene Don´t Start Now og Pretty Please.

"F**k Love" med Kid Laroi er #79 i sin 117. uke på albumlisten. Cashmere Cat har co-skrevet og co-produsert låten Erase U.

Tyskland Official Charts

Stay med Kid Laroi og Justin Bieber, co-produsert og co-skrevet av Cashmere Cat, er #86 i sin 67. uke på singellisten.

UK Official Charts

Albumet «Dua Lipa» med Dua Lipa er #70 i sin 281. uke. – New Rules, co-skrevet av Caroline Ailin. – Genesis er co-skrevet/co-produsert av Andreas Schuller/Axident.

«Future Nostalgia» med Dua Lipa er #71 i sin 134. uke med peak på #1 på albumlisten. Caroline Ailin er co-låtskriver på låtene Don’t Start Now som er den første singelen på albumet, samt låten Pretty Please.

Postmortem albumet til Pop Smoke «Shoot For The Stars, Aim For The Moon» hvor man finner låten Yeah Yeah produsert av Hakan Akyol aka Hakzbeats er #75 i sin 120. uke med peak på #1.

Sverigetopplistan

Medvetslös (Ringnes-Ronny remix) av Loam & Ringnes-Ronny er #74.

Shazam

Global:

Faded med Alan Walker er #56

Stay med The Kid Laroi og Justin Bieber er #160, låten er co-skrevet og co-produsert av Cashmere Cat/Magnus Høiberg.

USA:

Stay med The Kid Laroi og Justin Bieber er #132

Spotify

Global Top 200:

Stay med The Kid Laroi og Justin Bieber er #31.

Don’t Start Now med Dua Lipa #184

Oppdatert 28. oktober kl. 12:00

Hvis vi har gått glipp av noen listeplasseringer i utlandet med norske artister, låtskrivere eller produsenter gi oss gjerne beskjed på post(at)musicnorway.no