Norge på listene i utlandet, uke 45

Skrevet av Carl Kristian Johansen 08.11.2023

Lister
Norge på listene i utlandet

Billboard

Dance The Night, med Dua Lipa co-skrevet av Caroline Ailin er på #27 på Hot 100 i sin 23. uke.

Barbie World, med Nicki Minaj og Ice Spice, sammen med Aqua, er #48 i sin 19. uke på Hot 100. Låten er co-skrevet av Lene Nystrøm.

“Barbie: The Album” med Dance The Night og Barbie World er #26 i sin 15. uke på Billboard 200.

«Starboy» av The Weeknd er #45 i sin 313. uke på albumlisten. Cashmere Cat har co-skrevet og co-produsert låtene True Colors, Attention, All I Know og Die For You.

«Anti» med Rihanna er på #87 i sin 392. uke. Fred Ball har co-skrevet og co-produsert låten Love On The Brain.

«Future Nostalgia» med Dua Lipa er #127 etter 187 uker på albumlisten med peak på #3. Caroline Ailin har vært låtskriver på låtene Don´t Start Now og Pretty Please.

Postmortem-albumet til Pop Smoke «Shoot For The Stars, Aim For The Moon» hvor man finner låten Yeah Yeah produsert av Hakan Akyol aka Hakzbeats er på #104 i sin 174. uke etter å ha debutert på #1 på Top 200 albums.

Tyskland Official Charts

Dance The Night, med Dua Lipa, co-skrevet av Caroline Ailin, er på #55 i sin 19. uke på singellisten.

«Starboy» av The Weeknd er #53 i sin 84. uke på albumlisten. Cashmere Cat har co-skrevet og co-produsert låtene True Colors, Attention, All I Know og Die For You.

UK Official Charts

Dance The Night med Dua Lipa co-skrevet av Caroline Ailin er på #35 i sin 23. uke på singellisten, etter #1 forrige uke.

Starboy av The Weeknd er #58 i sin 142. uke på albumlisten. Cashmere Cat har co-skrevet og co-produsert låtene True Colors, Attention, All I Know og Die For You.

Albumet «Dua Lipa» er 94 i sin 331. uke, med peak på #3 på albumlisten. Caroline Ailin er co-låtskriver på låten New Rules.

«Future Nostalgia» med Dua Lipa er ute etter 186 uker med peak på #1 på albumlisten. Caroline Ailin er co-låtskriver på låtene Don’t Start Now som er den første singelen på albumet, samt låten Pretty Please.

Shazam

Global:

Dance The Night, med Dua Lipa co-skrevet av Caroline Ailin, er #94.

Spotify

Global:

Oppdatert 8. november kl. 14:00

Hvis vi har gått glipp av noen listeplasseringer i utlandet med norske artister, låtskrivere eller produsenter gi oss gjerne beskjed på post(at)musicnorway.no